"Лудогорец знае всичко за Динамо Загреб"

14:39
"Лудогорец знае всичко за Динамо Загреб"
Новото попълнение на Лудогорез Франк Гела е бивш футболист на Динамо Загреб. Нападателят напуска хърватския клуб, защото се чувства недооценен от финансова гледна точка...а и заради расистки скандал с един от бившите му съотборници.

"С Динамо имам много хубави спомени", споделя Гела в интервю за хърватска медия.

Лудогорец са разузнали съперника много добре. Не беше нужно аз да казвам каквото и да е на треньора Петев. Ясно е, че Динамо е много класен тим. Едва ли фактът, че завършиха последни в групата си в Шампионската лига е провал. Те играха с невероятни съперници като Реал Мадрид, Лион и Аякс. Само ме учуди начинът, по който загубиха последния си мач срещу французите", допълва новото попълнение на Лудогорец.

"Динамо е фаворит, но ние имаме с какво да ги изненадаме. Искам да играя в Шампионската лига и вярвам, че ще отстраним бившия ми отбор", казва още Франк Гела.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fen_fen
05.07.2012 11:14

Хубаво е когато четеш НЕ пристрастни коментари а положителни. Искрено се надявам моят любим отбор да се справи и надиграе съперника! На всички ни е ясно, че се изправяме срещу класен отбор с опит, но това е футбол и има много изненади. Ако Лудогорец си изиграе играта така както може и без напрежение шансовете да ги отстраним са доста големи!! Успех момчета!

night_wolf1984
04.07.2012 16:38

За мене шансовете са 50/50.Зависи как ще подходят ,Лудогорец в домакинския си мач*beer*.Желая им успех*beer*

Deco_Sneijder
04.07.2012 14:45

Надявам се Лудогорец да е приятната изненада за сезона за българския фен, нека отстранят Динамо, трудна задача, но не и не изпълнима.Аз си мисля,че Лудогорец имат силите да са нещо като Апоел миналата година *smile* Успех Разградчани *smile*