Динамо Загреб бие адаша си от Киев, ултраси плюят президента (видео)

14:13
Динамо Загреб бие адаша си от Киев, ултраси плюят президента (видео)
В лагера на Лудогорец са били в еуфорично настроение, след като надиграха и победиха с 3:1 Динамо Букурещ в контролна среща. Усмивката на лицето на треньора Ивайло Петев трябва да се е стопила, след като е станал свидетел на спаринга между Динамо Киев и Динамо Загреб. Българският шампион ще се изправи срещу хърватския тим, който не просто спечели срещу по-именития си съперник от Украйна, но и през цялото време бе по-добрият отбор на терена.

"Надявам се отново да се срещнем, но този път да е в Шампионската лига", пошегува се халфът Огнен Вукоевич, който до 2008 година играеше за тима от Загреб.

"Мисля, че сте много добър отбор и смятам, че няма да имате проблеми в предварителните кръгове на Лигата", хвали своите сънародници и бивши съотборници националът на Хърватия.

"Доволен съм от този успех. Като се има в предвид, че все още сме в средата на подготовката си и влизаме в контролите уморени, победата над Динамо Киев е чудесно постижение", казва наставникът на Анте Чачич.

Победният гол за Динамо Загреб дойде в края на срещата, когато с глава се разписа Домагож Вида, който бе част от отбора на Хърватия на Евро 2012.

Въпреки прекрасния успех, фенове на отбора от Загреб нападнаха президента на клуба Мирко Баришич и члена на УС Томислав Марчинко, като босът дори бе заплют в лицето от гневни ултраси.

Фактът, че в последните седем години Динамо е шампион на Хърватия, а през миналата година отборът игра в груповата фаза на Шампионската лига, не е намалило омразата на някои от най-крайните фенове към ръководството на тима.

"Честно казано, не знам какво да направя. За мен това е безнадеждна ситуация", отговори Баришич на въпрос как смята да се помири с феновете.

Видео от мача Вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
04.07.2012 14:21

Ако не друго то поне ще се получат 2 хубави мача с Лудогорец..