ЦСКА взима юноша на Арсенал, Грийн отива при Пантелич

08:36
ЦСКА взима юноша на Арсенал, Грийн отива при Пантелич
Вижте най-интересното от спортния печат за 4-ти юли:

Пропадна трансферът на Милиев в Израел

Трансферът на Йордан Милиев в Израел пропадна. Защитникът на Левски не успя да се разбере с шефовете на новака в елита Апоел Ирони Рамат Ашарон.

"Условията, които ми предлагаха бяха едни, но в последствие се оказаха съвсем други. Не успяхме да се разберем", обяви за "Стандарт" Милиев.

"До два-три дни ще стана ясно бъдещето ми. Имам и други вариант", каза още футболистът. Той не пътува с Левски за Австрия и заедно със Сюлейман Диамутен остана, за да чака трансфер.

Според "Меридиан Мач", днес Милиев ще се присъедини към лагера на сините в Австрия и се очаква да вземе участие в някои от предстоящите контроли на отбора.


Грийн отива при Пантелич


Сержиньо Грийн е на път да подпише с Войводина Нови Сад. Бившият халф на Левски е харесан от спортния директор на сръбския тим Миодраг Пантелич, който носи фланелката на сините в началото на века.

"Постигнали сме договорка със Сержиньо Грийн по всички въпроси, но той поиска още ден-два, за да обсъди нещата със семейството си. Грийн е отличен футболист, който вярваме, че ще бъде много полезен на отбора", заяви Пантелич.

7 дни спорт

ЦСКА привлича юноша на Арсенал

ЦСКА е близо до привличането на юношата на Арсенал Патрик Крег, съобщава "Дери Джърнъл". Халфът е бил съвсем близо до това да подпише с Дери Сити, но тогава е получил обаждане, че има интерес от страна на армейците и трансферът е пропаднал.

Кариерата на Крег започва през 2004 година в Арсенал, където той е считан за голям талант. За следващите два сезона полузащитникът взима участие само в три мача на топчиите от турнира за Купата на лигата и напуска в посока Фолкърк, за който има над 100 мача.

Меридиан Мач

Стяуа набеляза Мирослав Иванов

Стяуа проявява сериозен интерес към Мирослав Иванов, съобщава "Тема спорт". Наставникът на румънските армейци Лауренциу Регекампф е останал силно впечатлен от изявите на Шуменския Деко в спаринга срещу Динамо Букурещ.

Регенкампф е говорил с Ивайло Петев след края на контролата, за да се поинтересува каква е цената на Иванов.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация