Любо Пенев: Няма да отговарям на Батков, всеки да говори каквото иска

12:28
Любо Пенев: Няма да отговарям на Батков, всеки да говори каквото иска
Старши треньорът на шампионите от ЦСКА Любослав Пенев даде брифинг на базата на тима в Панчарево преди съботния шампионатен мач на "армейците" с Миньор в Перник.

"Всеки може да говори каквото си поиска. Не искам да отговарям нито на Батков, нито на който и да било. На мен ми хареса играта на нашия отбор срещу Славия", заяви наставникът на "червените".

Бившият нападател отрече появилите се слухове, че мачовете на Сливен 2000 се уреждат, за да може след това ЦСКА лесно да печели своите срещи от първенството.

"За срещите на Сливен също не мога да кажа нищо. Знам само, че няма никакви договорки и пак повтарям - всеки е свободен да говори каквото иска", каза още Пенев.

Срещата от 21-и кръг на "А" футболната ни група между отборите на Миньор Перник и ЦСКА е в събота от 13:00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
09.04.2009 21:22

lubo_309, имаш си отбор със "страшен" президент, " интелигентен " треньор, който наскоро мъдро заключи,- " Голям ташак сме " и технически директор който още прескача трамвайните линии,........ да не го удари тока...?! Така че, на него пожелавай цветя и рози! Колкото до ЦСКА, отбора си има място и то е....ПЪРВОТО!!!

lubo_309
09.04.2009 13:31

Пожелавам Ви да играете все така добре до края на шампионата! Да имате все толко чисти голови положения и да ги реализирате! Тогава наиситна ще заемете мястото дето Ви се полага в средата на класирането. *joking*