Забравете Реал, оставам в Милан завинаги

11:40
Забравете Реал, оставам в Милан завинаги
Плеймейкърът на италианския гранд Милан Рикардо Кака изглеждаше на границата да напусне "Джузепе Меаца" през януари, когато получи колосална оферта от "богаташите" на Премиършип Манчестър Сити. 26-годишният бразилец отказа предложението, но през последните седмици испанските медии тръбят, че нещата ще са съвсем различни с Реал Мадрид през лятото.

"Мисля, че твърде много хора говорят напоследък. Сега е мой ред", заяви Кака пред италианските медии.

"Не съм имал контакт с Реал Мадрид. Мисля, че бях достатъчно ясен, когато заявих, че искам да остана тук. Милан завинаги? Да - това е петият път, в който го казвам. Започва да става отегчително, за феновете също. Усещам, че им дължа и ще им докажа, че искам да остана. За малко имах миг на колебание с Манчестър Сити, но после размислих. Повтарям, че не съм приел ничие предложение", допълни още Кака.

"Росонерите" се надяват да преживеят лошия си сезон и Кака е убеден, че добрите времена за Милан ще се върнат.

"Искаме всичко. Когато си свикнал да печелиш и преминаваш през такъв труден период определено ти липсват трофеите. Някои от играчите ни остаряват. Само трябва да освежим нещата и да свалим средната възраст на отбора", коментира още бразилецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kurrti
10.04.2009 01:23

хах ако милан не играе и тоя сезон в шампионска лига наите ли как ще си остане в милан *joking* кака иска титли не да играе с пенсии