ЦСКА се подсилва с Египетския Меси, Курдов в Арсенал Киев

08:17
ЦСКА се подсилва с Египетския Меси, Курдов в Арсенал Киев
Най-интересното в печата днес: Меси и Арсенал са водещи имена свързани с родни отбори, но разбира се не става въпрос за Лионел и лондонските артилеристи.

ЦСКА взима Египетския Меси

Неволите в селекцията на ЦСКА накараха клуба да изпрати оферта за Египетския Меси, пише "Меридиан Мач". Това е халфът на Ал Ахли Уалид Солимам, който е добре познат на Стойчо Младенов, с когото са работили заедно в ЕНППИ. Червените са излезли с ново предложение за "Меси", разкри вестник "Ахли Нюз", след като първото е било отхвърлено. Солимам е национал на Египет и има досега 18 мача и 1 гол за фараоните

Левски продава в Израел

Защитникът на Левски Йордан Милиев е пред трансфер в Ирони Рамат Хашарон. Според “7 дни Спорт” сините ще се разделят с играча за 100 000 евро. Сумата не е проблем за израелците, а самият Милиев вече е ненужен на Герена заради направената селекция и засилена конкуренция в тима.

Курдов в Арсенал

Нападателят Атанас Курдов е на крачка от Украйна, твърди “7 дни спорт”. По непотвърдена информация интерес към него има участникът в Лига Европа Арсенал Киев, а трансферът може да се осъществи срещу скромните 50 000 евро.

Преминал през Аякс на крачка от ЦСКА

25-годишният нападател Хавиер Мартина е чакан в лагера на ЦСКА днес, твърди Тема Спорт”. В момента играчът е свободен агент, а през кариерата си има записани срещи с холандския гранд Аякс.

Левски не продава в Израел

Йордан Милиев не бърза да се раздели с Левски. Защитникът отхвърли оферта от Израел, пише "Стандарт" и дава нова светлина около бъдещето на бранителя, ярко контрастираща с информацията на "7 дни спорт". "Стандарт" дори цитира Милиев, който е категоричен, че няма да премине в Ирони Рамат Хашарон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

durtak
03.07.2012 09:36

е тей като почнете българския Роналдо, английския Меси, туркия Роналдо направо откачам.. Бива ли да сте толкос зле. Меси е само един, Роналдо също

RoSKo0o0
03.07.2012 09:14

Нямам думи Уинър! Как може да сте толкова наивни и егоистични. Напълно ясно ми беше, че няма да става дума нито за Меси, нито за реалния Арсенал, но стига сте мамили по тази начин. Егати алчните... затова никога няма да се развиете като сайт.

DXm
03.07.2012 10:23

ЦСКА се подсилва с Египетския Меси, Курдов в Арсенал Киев от това по-ясно не може да се напише че не става дума нито за английският арсенал нито за истинския меси в египет просто така го наричат или там където играе и затова са написали египетския меси а и от клиповете които гледах доста техничен повратлив и със силен удар е тоя играч и доста добър нюх към гола има *beer*