Марк Хюз: Мартин Петров ще играе срещу Хамбургер!

15:12
Марк Хюз: Мартин Петров ще играе срещу Хамбургер!
Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз сподели, че има вероятност българина Мартин Петров да вземе участие в предстоящия мач на "гражданите" срещу Хамбургер от турнира за Купата на УЕФА.

Бързоногият халф на Сити лекуваше шест месеца травма в коляното си и едва преди няколко дни записа 45 игрови минути за резервния отбор на небесносините.

Тогава Марто Петрв се представи по прекрасен начин и дори направи асистенция за гол на Манчестър Сити във вратата на Нюкасъл.

"Петров се възстановява добре и е възможно да се появи в игра срещу Хамбургер. Мартин познава отлично немския футбол и е един от нашите козове в предстоящите два сблъсъка", коментира Марк Хюз.

"Не е правилно цялата вина за лошото представяне на тима като гост да пада върху плещите на Робиньо. За мен е важно да сплотя момчетата и те да направят силен мач в Хамбург", допълни още уелският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fRSkn
09.04.2009 17:32

МАЧКАИ МАРТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ !!! *devil*

MeToDueB
09.04.2009 16:42

Марто ВЕЛИКАН !!! Сега Сити ще заиграят добре, защото той е отборен играч (както всичките българи, които играя в чуждина), подава, тича и е много борбен :} Робиньо лакомията на пейката .. ако ще и 200 милиона да струва ..