Лусио Вагнер: Бих играл отново за България

10:32
Лусио Вагнер: Бих играл отново за България
Бразилската звезда на Левски с българско гражданство Лусио Вагнер остана щастлив след срещата с феновете на "сините" във фен-магазина на отбора.

"Такива моменти са много щастливи, защото имаме допир до нашите привърженици не само когато сме на стадиона. Тук е едно прекрасно място. Това е част от работата ни. От друга страна се превръща в удоволствие. Надявам се тези срещи да се превърнат в една хубава традиция", зави Лусио.

Защитникът сподели надеждите си привържениците на доскорошния лидер в "А" група да окажат подкрепа на играчите в трудния мач срещу набралия инерция в шампионата Локомотив.

"Двубоя в събота е изключително важен. По важното е да покажем развитие в нашата игра. Всички сме убедени, че нашите привърженици не ни уважават и обичат само когато сме на първо място. Те са доказали, че са с нас и в най-трудните моменти. От нас се иска да им се отблагодарим по най-добрия начин. Мисля, че една хубава победа в събота ще ги зарадва много", добави играчът на Левски.

Вагнер изрази подкрепата си към националния отбор на България, за който той вече е записал участия.

"За мен е много по-важно, както за всеки един българин, отборът да върви добре и да се класира на Световното първенство. Дали с мен или без мен не е толкова важно. Чувствам много близко моите съотборници и съм част от българския футбол. Дали бих играл ако ме повикат - защо не? Искам да изпълнявам своя дълг. Доказал съм го в мачовете, в които съм играл за България. Дали вярвам, че можем да се класираме за ЮАР - защо не? Трябва да мислим позитивно и да се борим до последния момент. След като участваме в тази война, трябва да сме готови да я спечелим. Ако успеем да вземем следващите мачове и да се класираме, значи заслужаваме да играем на Световното", завърши Лусио Вагнер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
13.04.2009 18:12

Тоя пич е като Илиян Киряков преди 12 г.Когато имаше бойкот на национала от тогавашните ни звезди заради Зума.Та Илиянчо тогава и той се помисли за голяма звезда и каза че бойкотирал отбора.На което Бонев тогава отговори че по принцип Кирячето никой не го е викал та да бойкотира.....хихихихи...Та и с това цинге така....хихихи..Те не го викат ама той щял да играе..... *lol*

tamate_unufreev
09.04.2009 11:28

Люсчо ..... побългарен мангал от Бразилия ... ако знаеш колко съм те псувал ..... махни това че съм Чорбе ... ама ти не ставаш пич ...зе Бг гражданство заради това че искаш само да си ЧЛЕН на ЕС ....
ако те повика Мъри в Националния няма да гледам повече мач с тебе ако си титуляр...

tamplier
09.04.2009 11:16

Не благодаря,ти нямаш място в този отбор