БATE Борисов – Динамо Минск (загубен)

11:13
БATE Борисов – Динамо Минск (загубен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на
Winner.bg.

Статистика:

м. Юни: 16 познати от общо 34 мача - 47.1% успеваемост

Залог на деня за 01.07.12г.:



Подобна изгодна ставка за домакинска победа на БATE Борисов в местното първенство е истинска рядкост и не трябва да се подминава с лека ръка. Още повече, че правят впечатление още няколко факта, подкрепящи моята прогноза за домакинска победа тук. БАТЕ има само 6 точки преднина пред втория в таблица и ако днес не спечели, то този аванс може да стане дори по-малък. Европейските изяви на отбора го очакват, като началото им съвсем не е далеч и преди да се захване с тях отборът е длъжен да си осигури комфортна преднина в дивизията, в която точно той диктува модата. БАТЕ Борисов допусна и очакваната грешна стъпка след поредица от 11 поредни победи, загуби последното си домакинство от последния в таблицата Брест с 0:1. С тази загуба отборът се застрахова от евентуално подценяване днес на Динамо Минск, а и изчерпа лимита си на грешки за доста време напред през своите фенове. Гостуващият отбор им има само 1 загуба навън и само 2 победи, като предимно гостува до тук на тимове от дъното на таблицата, като не успя да победи доста от тези по-слаби съперници. Отборът на Динамо ограничава тактиката си във визитите с подреждането на играчите на терена в един изцяло защитен вариант и не предлага нищо повече. Това е втората среща на двата съперника от началото на сезона, като през април БАТЕ победи този съперник като гост с 0:2 и днес е принуден от обстоятелствата да стори същото, а коефициентът за това определено крие добра стойност.

► Прогноза: 1 - коефициент - 1.85

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
01.07.2012 19:45

Жалко за 5-те лева. Както казва народът - "Господ дава, но в кошара не вкарва." *smile*

Vikingit
02.07.2012 16:00

Кой пък те пита тебе?

zarko59
02.07.2012 03:48

изгубих само бате борисов, но хванах 12 мача в права колонка, така че си избих 5-те лв, а поговорките си ги запази за теб

Nevenium
01.07.2012 19:41

Мале,мале....! Едно са очакванията г-н Сотиров, съвсем друго действителността!!! Процента успеваемост пада стремглаво надолу!!!

jelko
01.07.2012 19:36

В началото на юни Сотирис написа след първия познат мач,че има 1005 успеваемост.Чудя се дали ще напише и след този мач колко му е успеваемостта*lol**lol**lol**lol**cards*

mistral
01.07.2012 15:30

Между другото като сме почнали . . .
Другия отбор от Минск – едноименния приема Нафтан. Коефициентът е като на БАТЕ. Гостите са с половин отбор контузени, освен това били и в силна финансова криза. Проблемът тук е, че и Минск не са в цветуща форма, но след три поредни загуби може и да се опитат да спечелят, пък нафтанци да си докарат някоя заплата от черно тото *smile*
Ще ги дебна и двата мача на живо, ако изкочи нещо. . . Най-вече за гол на Динамо в единия и 1,5 гола или победа на Минск. Но предварително няма да залагам нищо.

Vikingit
01.07.2012 16:09

Благодаря много за изчерпателния отговор*beer*

mistral
01.07.2012 13:31

Беларуското първенство е от тези, които е хубаво да се избягват по презумпция. Колкото и съблазнителна да е 1-цата, аз няма да я играя.

mistral
01.07.2012 15:16

Едва сега видях въпроса ти. Вече писах, че това първенство не е за игра, освен ако няма вътрешна информация. Попрочетох малко и най-важното около този двубой е следното: - БАТЕ излиза без Павлов (ключов полузащитник) и Мозолевски (топ голмайстор) - От Динамо ще липсва Лисовски - Гостите ще се хвърлят здраво - мачът е някакъв вид дерби, а и като реванш за загубата през пролетта в Минск Това е от мен.

Vikingit
01.07.2012 13:40

Имаш ли някакви конкретни съображения или инфо за мача?

Vikingit
01.07.2012 12:39

Сотирис коеф е хубав, даже е съмнително висок. Някой ще пробва ли 1- цата?