Изритан от ЦСКА подписва с Блекбърн, Ганчев отказа Лудогорец с цената на Миланов

08:25
Изритан от ЦСКА подписва с Блекбърн, Ганчев отказа Лудогорец с цената на Миланов
Най-интересното в печата днес:

Ганчев стресна Лудогорец за Миланов


Шампионът на България Лудогорец удари на камък в опитите си да привлече халфа на Литекс Георги Миланов, пише “Тема Спорт”. Босът на ловчанлии Гриша Ганчев е поискал 1,8 милиона евро, за да се раздели с таланта и въпросната сума е спряла разградчани.

Изритан от ЦСКА подписва с Блекбърн

Португалецът Фабио Нунес, който не бе харесан от ЦСКА преди броени дни, се разбра за тригодишен договор с английския Блекбърн, който от новия сезон ще играе в Чемпиъншип. 19-годишният Нунес за последно бе футболист на Парма, пише “Меридиан мач”.

Лудогорец взима нападател на Нюрнберг

Нападателят на Нюрнберг Александър Есвайн е пред трансфер в Лудогорец, е едно от водещите заглавия в “7 дни спорт”. Според медиите в Германия 22-годишният футболист може да подсили шампиона на България в близките дни. Есвайн е оценен на 600 хил. евро, а през миналия сезон е вкарал 4 гола в 26 мача за Нюрнберг.

Аржентинец опция за ЦСКА

Аржентинският нападател Гуидо ди Вани е опция за лятната селекция на ЦСКА, пише “Тема Спорт”. Той обаче може да бъде привлечен чак след около 20 дни. Играчът има все още действащ договор с парагвайския Спортиво Ликуеньо, а до края на местната Апертура има цели три кръга, като последният двубой на отбора е на 15-и следващия месец. Едва тогава може да се започнат преговори за Ди Вани. Нападателят играе като титуляр през този сезон, като до момента е отбелязал 7 гола. Плюс това за Гуидо ди Вани ще трябва да се заплати и трансферна сума в размер на 150 000 евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация