Серезо Осака - Урава (загубен)

10:49
Серезо Осака - Урава (загубен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на
Winner.bg.

Статистика:

м. Юни: 15 познати от общо 32 мача - 46.9% успеваемост

Залог на деня за 30.06.12г.:



Гостуващият тук Урава навлезе в страхотна форма, като в последните 6 мача няма загуба и това доведе до пребиваването му в челната тройка. Това класиране на гостите е напълно закономерно, като се има предвид, че те са вторият тим с най-малко загуби - едва 3, и третият тим с най-много победни - 8 от началото на сезона. След шампионската титла на Урава пред 2006 година отборът преживя доста тежки моменти, като следващия сезон през 2007 година завърши втори и след това постепенно започна да се свлича в таблицата на класирането след края на сезона. Опитите на ръководството да поддържа постоянството на класирането с назначаването на различни германски треньори, четири в последните шест години, не доведе до желание резултат, но от този сезон начело на отбора е сръбски специалист Михайло Петрович и резултатите, както се вижда, не липсват. Чисто футболно и като класирания Урава доста наподобяха на родния Литекс. Гостуващият тим обаче е известен и със страхотната си фенска подкрепа, като често неговите привърженици превръщат стадиона в "червено море". Тимът сега е гост, но  солидна подкрепа отново няма липсва. Урава има гостуващи показатели 4-2-2, като последната загуба на тима в гостуване датира от месец Април. С подобно последователно представяне тимът може открито да предяви и шампионски амбиции, а и лидерът в момента е малко изненадващ – Вегата Сендай. Серезо Осака е доста непостоянен и дори слаб съперник, като освен, че беше победен като домакин от повечето малко по-силни тимове, загуби и 7 от последните си 10 срещи. Серезо е един от най-слабите домакини с показатели 2-0-5, като е допуснал и 14 гола, което показва, че тимът допуска средно по 2 гола във всяко домакинство. В последното си домакинство преди един кръг Серезо Осака загуби от съседа в таблицата на днешните гости, Хирошима с катастрофалното 1:4. Селекцията на гостите е доста сериозна, като в атака се изявява сънародника на треньора Ранко Деспотович, който дойде от тук като голмайстор на испанския Хирона. В състава на Урава се подвизават двама бразилци, австралийският национален защитник Матю Спиранович, плюс няколко японски национали, като най-известния от тях е капитана на отбора Юки Абе. В последни 14 срещи между тези съперници само веднъж срещата в завършвала с равен резултат, а от последните си 6 гостувания на този стадион Урава има 4 победи. Последната среща на двата съперника беше през месец Април, когато Урава загуби в надпревара за купа като домакин с 1:4 и сега има мотивация освен да продължи да се бори за челните места и да отмъсти на настоящия си по-слаб съперник.

► Прогноза: 2 - коефициент - 3.02

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tenlive
30.06.2012 22:12

Тази рубрика започна да се обезсмисля,Сотиров ли си или както там се казваш и колкото и да стоят зад това име,да престанат да се правят на далновидни мислители ами да правят copy/paste от интуиция имащите някъде другаде.

Vikingit
30.06.2012 23:53

Как ба? Ти не знаеш ли Сотирис? Звездата на Еврото*joking*

holigan4e
30.06.2012 18:31

На където и да погледан само загубен пише.......пълна дупка !

jelko
30.06.2012 15:51

Късметът днес не е на страната на Сотирис.Минус 375лв.

mistral
30.06.2012 16:19

При голям брой залози късметът се уравновесява, така че след вече 4месеца и половина можем да говорим за закономерности.