Грандът Ювентус с нова красива фенка

21:40
Грандът Ювентус с нова красива фенка
Нашумяла италианска актриса Лаура Чиати разкри пред италианското издание "Кориере Дело спорт", че е фенка на Ювентус.

Очарователната блондинка радва своите почитатели в някой от най-гледаните филми на Апенините и се надява в най-скоро време нейните любими "бианконери" да я зарадват с някой спечелен трофей.

"Обичам спорта и с удоволствие седя пред телевизора по време на Олимпиада. Футболът също много ме привлича, тъй като баща ми е много запален и още от малка се интересувам от този спорт. Естествено, всички в семейството ми сме тифози на Ювентус. В последните години нашите момчета не са в най-добрата си форма, но се надявам догодина да спечелят някой трофей", откровеничи Чиати.

"Никога не съм разбирала напълно правилото за засада, но явно и съдиите, които свирят мачовете на Интер, също не са особено големи познавачи", допълва с дяволита усмивка чаровната хубавица.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bianconero27
08.04.2009 23:52

Ахахахахах изказването и за засадата ме разби *lol* Браво на мацката! Много ме изкефи! Още една красива фенка на Юве =) Дано наистина следващия сезон я ощастливят...с някоя купа *joking*

machocka
08.04.2009 23:41

Валио , такива като тебе пубертетчета на 10 години не бива да бъдат допускани до такива саитове.Защото като видиш гола плът , дори и да не е женска нещото в гащите ти скача , а все още незнаеш как да го използваш.Така , че моля те научи се да си държиш детствената уста.


Подкрепям мнението на Любо.

lubo_309
08.04.2009 22:17

Ето че има и красиви жени, които да разбират от футбол. *joking*

chernomoretzbs
14.04.2012 09:56

ТЯ казва че не разбира просто го обича