Мистерия със Стоичков в Ловеч, Левски чака отговор от нападател днес

08:41
Мистерия със Стоичков в Ловеч, Левски чака отговор от нападател днес
Тема Спорт:

►"Получих изгодна оферта от Лудогорец и я приех поради няколко причини. Първо тя ме задоволи финансово. От професионална гледна точка ще имам възможност да играя в Шампионската лига, а и Разград е само на 120 километра от Букурещ, така че съм близо до дома", каза новото попълнение на Лудогорец Козмин Моци.

►" ЦСКА го чакат два много тежки мача с ФК Баку в Шампионската лига", сподели македонският специалист Гьоко Хаджиевски, който е водил и двата отбора. " ЦСКА е фаворит, но само на книга", добавя треньорът, който бе наставник на червените през 1993 година.

►"Искам договор с ЦСКА, затова съм тук. Надявам се треньорът да ме одобри и да остана. Знам, че идвам в голям клуб със сериозни традиции в Европа. Чакам с нетърпение първата тренировка и първото ми участи в контрола", сподели италианският нападател Масимо Кода, който се присъедини към лагера на червените в Турция.

►Бразилският нападател на Монтана Луис Едуардо започна проби в Руския Том, където играе и бившият защитник на Литекс Пламен Николов.

Меридиан мач:

►Сделката между Черноморец и Сиваспор за Атиф Шаешу вече може да се смята за сигурна. Футболистът ще взима 250 000 евро на година, а в касата на акулите ще влязат 500 000 евро. Мароканецът е минал успешно медицинските проби в новия си тим.

►Нападателят на Ботев Враца Бранимир Костадинов заминава на 10-дневни проби в Сейнт Джонстън. Футболистът вече е играл в Шотландия с екипа на Хартс.

►Собствениците на ЦСКА изтеглиха сериозен кредит от близо 13 милиона лева, за да погасят належащите си задължения.

►Халфът на Локо Пловдив Христо Златински отказа двойно по-висока заплата и със сигурност няма да продължи кариерата си при смърфовете. Футболистът има примамлива оферта от Китай и затова е отхвърлил предлаганите от Коко Динев 12 хиляди лева.

►Мистерията около треньора на Литекс Христо Стоичков е пълна четири дни след старта на лятната подготовка. Никой не знае къде е Камата и кога ще се появи. Стоичков е с вечен договор в тима, който му позволява да прави каквото си иска.

7 дни спорт:

►"Чакаме нападател. Клубът отправи оферта и чакаме отговор днес. Вече имахме разговори и чакаме конкретно да или не", каза треньорът на Левски Илиян Илиев по повод новия нападател, който сините чакат.

►Бившият защитник на Левски Стефан Станчев подписа договор за 1+1 години с Ботев Пловдив. Друг бранител на сините – Йордан Милиев също може да се озове при канарчетата.

►Три варианта има пред ЦСКА за последната контрола в Турция. Червените чакат отговор от три местни отбора, още не е отпаднал окончателно и вариантът за проверка с Металург Запорожие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация