Йордан Тодоров: Държа да разрешавам споровете си на терена

15:16
Йордан Тодоров: Държа да разрешавам споровете си на терена
Полузащитникът на шампионите от ЦСКА Йордан Тодоров обяви, че предпочита да се концентрира върху изявите си на терена, вместо да бъде въвличан в словесни престрелки. На клубния сайт на "червените" защитникът обяви че не е правил коментари на изказванията на отговорника за националните формации на България Наско Сираков. Ето и текста на съобщението:

"Във връзка с мое изказване след мача ЦСКА – Славия в неделя, 05.04.09, което беше интерпретирано по неправилен начин в някои медии, бих искал да внеса следните уточнения:

Всички, които ме познават, могат да потвърдят, че в никакъв случай не се доближавам дори малко до това, което определяме като конфликтна личност. В нито едно свое изказване, било то официално или не, не съм си позволявал да влагам задни мисли или недобронамерен контекст, насочени срещу когото и да било.

Що се отнася до конкретния случай, аз ясно заявих в изказването си след гореспоменатата среща, че считам Наско Сираков за доказано име в Българския футбол и не съм си и помислял нито за секунда да правя каквито и да е коментари върху неговите изказвания.

Не така обаче са били възприети моите думи от някои представители на медиите, които, дали от бързане или нарочно, търсейки "скрития конфликт", са ги преиначили в репортажите си. Разграничавам се от подобни интерпретации на своите изказвания и заявявам още веднъж, че аз държа да разрешавам споровете на зеления терен и да се доказвам не в задочни словесни престрелки, а демонстрирайки собствените си качества и давайки всичко, на което съм способен с екипа на ЦСКА."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubomir_88
09.04.2009 09:10

....По-добре да отиде да помага на ТИТАН да чистят улиците ,отколкото да се излага *sick*