Сангджу Сангму – ФК Сеул, (спечелен)

11:18
Сангджу Сангму – ФК Сеул, (спечелен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на
Winner.bg.

Статистика:

м. Юни: 13 познати от общо 29 мача - 44.8% успеваемост

Залог на деня за 28.06.12г.:
 


ФК Сеул е известен с постоянните си изяви през всеки сезон, като и този не прави изключение. Отборът спечели повечето от срещите си, а изключително рядко допуска загуби. В последни два кръга тимът не успя да запише победа, а днес е гост на един от значително по-слабите тимове в подреждането и трябва да се поздрави с победа. Освен това ФК Сеул се намира в серия от 5 поредни победи над настоящия си опонент и определено няма пречки пред него да го побеждава по-често. Двата тима се срещнаха за последно преди два месеца като ФК Сеул спечели домакинството си с резултат 2:0. Сангджу Сангму се намира в невероятно слаба форма като е загубил 7 от последните си 10 срещи, а у дома допуска средно почти по два гола във всеки мач. Домакинските показатели на Сангджу са 2-0-7 при голова разлика 7:16. Селекцията на домакините е изцяло от местни играчи и класата на отбора определено е ниска. През изминалия сезон отборът на домакините завърши няколко позиции над последно място като загуби 9 от 15-те си домакинства. За високо целещия се тим на ФК Сеул това гостуване не трябва да бъде голям проблем, а и те рядко записват три поредни срещи без победа. Отборът от Сеул е и по-големият отбор от двата и превъзхожда съперника си сериозно.

► Прогноза: 2 - коефициент - 1.69

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари