УЕФА спира новите в ЦСКА

07:37
УЕФА спира новите в ЦСКА
Най-интересното в печата днес: "Меридиан мач" визира огромни проблеми за ЦСКА, спортните всекидневници пращат Делев по цялото земно кълбо.

УЕФА спира новите в ЦСКА


“Меридиан мач” открива днешното си издание с материал за кризата в ЦСКА. Според вестника червените имат срок до утре да представят изрядни документи по мониторинга и да тушират дори възможно отнемане на лиценз за евротурнирите. Изданието визира, че босовете на Армията трескаво погасяват различни суми и в момента реално селекцията на тима е спряна заради страх от УЕФА.

Лудогорец дава 200 000 заплата на румънец

Лудогорец е близо до подписа на румънския бранител Козмин Моци, твърдят медиите в северната ни съседка, цитирани от “Тема Спорт”. Според информациите Динамо Букурещ иска 400 000 евро за правата на 184-сантиметровия защитник. Моци е роден 1984-та година и ще парафира срещу 200 000 евро годишна заплата.

Абсурдно е да дадем 400 000 евро за Моци

“7 дни спорт” също отразява новината за Моци, в изданието се посочва, че от Разград действително харесват качествата на играча, но не са готови да дадат 400 000 евро за подписа му.

Делев с различни дестинации

Спас Делев е свободен да търси развитие на кариерата си далеч от Мерсин, а “Меридиан мач”, “Тема Спорт” и “7 дни спорт” го пращат съответно в нов турски клуб, полския шампионат и дори Ботев Пловдив. Къде е истината, на този етап навярно дори и Делев няма представа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация