Олимпия - Гуарани (познат)

19:09
Олимпия - Гуарани (познат)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на
Winner.bg.

Статистика:

м. Юни: 11 познати от общо 27 мача - 40.7% успеваемост

Залог на деня за 27.06.12г.:



Това е изключително стратегически мач за миналогодишния шампион на Парагвай Олимпия Асунсион. През изминалия сезон отборът спечели и двата дяла в първенството и Апертура и Класира и завърши като безспорен шампион. Сега до края на сезона в Апертура остават точно 4 кръга. От тези 4 срещи това е най-лесния мач за Олимпия, защото пред отбора следват две поредни гостувания, като едното е на четвъртия в таблицата, а в последната среща шампионите ще приемат прекия си конкурент Серо Портеньо. Освен това Олимпия Асунсион има само 4 точки преднина пред втория и 7 точки пред третия. Програмата е доста благосклонна към преките му конкуренти в този кръг, като е доста вероятно и двата тима разположени под първата позиция в момента, да вземат по три точки. Фактите изброени до тук превръщат победата на Олимпия днес от резонна в задължителна. Домакините са страхотно постоянни в Асунсион, което се затвърждават и показатели им до тук 7-2-0. Клуб Гуарани е втория най-стар футболен клуб в Парагвай, като е разположен в периферията на Асунсион, но той винаги си е патил сериозно от своите по-силни във футболно отношение съседи. Представянето на Клуб Гуарани този сезон навън е доста посредствено, като отборът има само 2 победи, а общите му показатели са 2-4-3. Тимът на гостите в последните години е непостоянен, но този сезон представянето му по чуждите стадиони се оказва сериозен проблем. В подобен ключов двубой именитите домакини трябва да бъдат безпощадни спрямо изключително разклатените си гости. Олимпия се намира в серия от 3 поредни победи над Гуарани, а в последните 5 мача има 4 победи над съперника. Нападателят на националния отбор на Парагвай и лидер на атаката на домакините Пабло Себалйос тази нощ ще се изправи срещу любимия си съперник, чиято мрежа е поразил 4 пъти в общо 6-те си излизания срещу него. Себалйос е страхотна заплаха за всички противници на Олимпия, защото се е разписал 30 в общо 52 участия за отбора. В изминалия кръг Олимпия завърши 0:0 в гостуването си на последния в таблицата, който е с актив от едва 9 точки срещи 41 за Олимпия и сега грандът ще изгаря от желание не само да спечели стратегически важната среща, но и да покаже, че това е било само моментно подценяване. Олимпия е фактор за региона, в който се състезава, и трябва да докаже това с победа в подобна среща.

► Прогноза: 1 - коефициент - 1.80

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miroslav4ev
27.06.2012 09:04

Браво!
Само да вметна, че коефициента в бет365 беше 1,57

Kotov
26.06.2012 19:29

ГОШе давам ти два мача от мен за теб да видиш че и аз съм човек и ти правя подарък ЛИБертад 2 или 2ка полувреме и ФИлкир 2 или 2 ка на полувреме

Kotov
26.06.2012 19:23

не всъщност ще им трявба тоя и още 1 мач щото имат преднина 4 точи а има 4 кръга до края а ги гонят либертад и серо портено *wink*)

Kotov
26.06.2012 19:20

тоя мач е за мен лично 1 също но всякъде е 1.66 и при това ако го земат олимпия стават шампиони *smile*)