Залог на деня: Платаниас – Панахайки (спечелен)

16:46
Залог на деня: Платаниас – Панахайки (спечелен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на
Winner.bg.

Статистика:

м. Юни: 9 познати от общо 24 мача - 37.5% успеваемост

Залог на деня за 24.06.12г.:



Поредният мач от плейофите в гръцката първа дивизия няма как бъде подминат в рубриката и днес, предвид големия брой на читатели изразили желанието си да получават предложения от моя страна точно за тези срещи. Подчертавал съм моето мнение относно тазгодишните плейофи в нашата съседка и факта, че ако някой успее да попречи на Калитея да спечели този своеобразен турнир, това може да бъде единствено тимът на Платаниас. Основият аргумент за това мое мнение са домакинските изяви на отбора, като той загуби изминалия кръг от Калитея, като вероятността това поражение да остане единствено за него на домашна сцена в плейофите е огромна. Днес домакинският отбор ще бъде освен пределно мобилизиран, предвид изоставането си от челната позиция, която единствено му върши работа и крайно гневен, предвид пропуснатата възможност да остане непобеден от прекия си конкурент в директния мач в изминалия кръг. Панахайки не е способен на промоция, но е от тимовете, който може само да прекрой сметките на по-силните от него тимове целящи нещо сериозно. Това той направи с ремито, което отборът измъкна в гостуването си на Калитея, а след това победи и най-слабия тим от четирите в тази надпревара Калонис и така предизвика букмейкърите да бъдат предпазливи към него днес. Калитея като най-класен тим успя моментално да компенсира това и очаквам и Платаниас днес да я последва. Вече споменах, че Панахайки загуби през сезона от повечето от по-силни тимове е таблицата, но конкретно с Платаниас ситуацията беше малко по-различна. Панахайки спечели тук през сезона, но след това загуби и двете си домакинства на настоящите си домакини и днес Платаниас окрилени от пропуснатия шанс да бъде в по-изгодна позиция в момента в плейофите и от подкрепен от необходимата доза гняв и агресия следва да спечели тази среща.

► Прогноза: 1 - коефициент - 2.10

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jelko
24.06.2012 21:26

Голям брой читатели ти казват "Ефхаристо,Йоргос" *lol*

jelko
24.06.2012 17:43

Балансът е МИНУС 502 лв. според мен.Прав ли съм?

mistral
24.06.2012 20:22

Абсолютно точно*smile* Няма да се учудя, ако скоро се появи нов сайт за платени гръцки прогнози*lol*

jelko
24.06.2012 17:17

Imo skip by all means..It will be a war as this a very crucial match..Panahaiki is a traditional team of Greece with many appearances in first division, representing Patras a big city..But this matches are full of tension..I'd rather cut my arm than bet on this unless i had some inside info..

jelko
24.06.2012 16:56

По-добре е в тази рубрика редакторите да давате най-играните мачове и знаци от играта на сайта ,отколкото някакви "изгубени в превода" драсканици ,Йоргос.