Ники Михайлов: Искам да играя в голямо първенство

12:01
Ники Михайлов: Искам да играя в голямо първенство
"Искам да играя в голямо футболно първенство като Германия, Англия, Испания или Италия", сподели стражът на Твенте и България Николай Михайлов.

Интерес към вратаря има, но засега от клуба не се преговаряли с никого за продажбата му.

"Това е петият ми сезон в Твенте. Изградих собствен живот тук, с хората в тима и извън него, съседите. Няма да имам проблем да остана още една година", сподели Михайлов.

"Но искам да отида и в друга държава. Да стоя 15 сезона в една лига не е за мен. Искам приключение в друга култура и лига, които не познавам. Искам да отида в голяма футболна държава като Германия, Англия, Испания или Италия. Но аз съм никой и не очаквам нищо. В Твенте съм си като у дома и хората ме познават", продължи той.

В края на сезона бившият играч на Ливърпул пропусна важни срещи заради здравословни проблеми, а сега разкри какви точно са били те.

"Не знам от какво се появи това. Гълтах тежки антибиотици, бях тотално извън форма. Изследваха ме в Истанбул, Мюнхен. Най-накрая стана ясно, че е алергия. Аз пък разбрах към какво съм алергичен. В момента се справям добре, щастлив съм", каза още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация