Педро тръгва с ЦСКА, нов в Левски в трагична форма

09:15
Педро тръгва с ЦСКА, нов в Левски в трагична форма
Тема Спорт:

►Португалецът Педро Мендес ще тръгне с ЦСКА за лагера в Турция. Стойчо Младенов е останал доволен от представянето на 18-годишният футболист в контролата с Торпедо Москва. Крайното решение за Мендес ще бъде взето след като червените се върнат. Педро ще бъде тестван в още три приятелски мача.

►Слабаци ще подготвят Лудогорец за Шампионската лига. По време на лагера си в Австрия тимът от Разград ще срещне 12-я в Румъния Астра Плоещ и местни аматьори.

►Треньорът на Левски Илиян Илиев ще преквалифицира част от играчите за новия сезон. Ако се наложи Ромен Ели, който по принцип е гласен за централен защитник, ще бъде използван като краен. Универсалният Станислав Ангелов също ще действа в отбрана.
Роман Прохаска е оставил много добри впечатления с изявите си до момента. По-често той играе зад нападателите, но в Левски ще бъде използван като вътрешен халф до Владимир Гаджев.

Левски предлага Сюлейман Диамотен на много тимове от Арабския свят, Китай и Южна Корея.

►Герасим Заков подписа договор за две години с Литекс. Нападателят е предпочел оранжевите пред Миньор Перник.

7 дни спорт:

►Целият спортно-технически щаб на ЦСКА получи забрана да говори пред медиите след контролата с Торпедо Москва, загубена 1:2. Официалната причина за ембаргото не бе съобщена.

►Ботев Пловдив се надява да привлече четирима от водещите футболисти на Литекс. Става въпрос за Георги Миланов, Николай Бодуров, Максим Жос и Марсело Никасио.

►Италианецът Енрико Пичони е новият треньор на Шумен. Очаква се в отбора да се появят няколко чужденци и италиански инвеститори.

►Висла Краков отново ще се опита да привлече защитника на Левски Йордан Милиев. Шефовете на сините са готови да свалят цената на бранителя.

Меридиан мач:

►В Левски са под сериозно напрежение заради Агиеманг Опоку. Новото попълнение на сините показва отчайваща физическа форма. Ганаецът едва издържа тежките бегови тренировки. Опоку единствен от новите не е гледан от Илиян Илиев. Футболистът до скоро е лекувал травма.

ЦСКА покани бившият си футболист Удоджи на проби. Вчера Митко, както е известен още в България, изгледа контролата с Торпедо Москва и си поговори със Стойчо Младенов. В момента Удоджи е свободен агент и ще замине с тима за лагера в Турция.

ЦСКА уреди контрола с иранския шампион Сепахан на 1 юли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MISTERIY
24.06.2012 16:27

и тва го има дано земат някой свестен че лошо

MISTERIY
24.06.2012 13:45

така и така взимат някви слабаци по добре да се върне митака (удоджи) 100 пъти по добре от присо

MaLkO_LuD94
24.06.2012 13:57

Абе Присо е като Меси в сравнение с Хадад Паун Томас и тн