Прандели: Нужно е да запазим концентрация през целия мач

21:27
Прандели: Нужно е да запазим концентрация през целия мач
Селекционерът на италианския национален отбор по футбол Чезаре Прандели каза един ден преди четвъртфиналния мач на Евро 2012 с Англия в Киев, че "трябва да побеждаваме в подобни мачове, за да прогресираме".

"Подготвяхме се, като гледахме мачове на Англия, каза Прандели на пресконференция. Ние констатирахме, че това е един от най-добре организираните европейски отбори. Трябва да им
попречим да играят, защото те имат добър ритъм и могат да направят добър мач.

Ще бъде голям мач, това са два отбора с много личности, добре организирани. Трябва да бъдем силни психологически и да останем концентрирани през всичките 90 минути".

На въпрос "Какво очаква от Марио Балотели?", италианският селекционер отговори: "Аз очаквам от Марио това, което очаквам от всички останали. Още не съм решил кои ще играят.

Аз съм от две години на поста и за първи път всички имат шанс да играят".

На въпрос "Буфон каза, че Италия не е най-силният отбор. Вие съгласен ли сте?", Прандели отговори: "Аз съм съгласен с "Джиджи". През последните години прогресирахме. За да
прогресираме още, трябва да побеждаваме в подобни мачове /като този с Англия - бел. на пр./. Лисва ни още малко, за да бъдем най-добрите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация