Залог на деня: Португеса - Сао Пауло (загубен)

21:18
Залог на деня: Португеса - Сао Пауло (загубен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Юни: 9 познати от общо 21 мача - 42.9% успеваемост

Залог на деня за 23.06.12г.:

Португеса – Сао Пауло прогноза: 2

Сао Пауло отпадна от турнира за Купата на Бразилия преди няколко дни от Коритиба и сега определено има какво да доказва. Тимът спечели първата среща с 1:0, но в гостуването си допусна два безответни гола и така напусна надреварата безславно. Сега му остава да съсредоточи услилията си в първенството и да не допуска сериозно отдалечаване от челната петица. Смело може да се твърди, че Сао Пауло се намира в добра форма след като спечелил 3 от изминалите си 4 срещи, макар и един и същи икономичен резултат – 1:0. Гостуващия тим тук все още няма спечелена точка от двете си визити през сезона, но те бяха на сериозни опоненти като Интернасионал и Ботафого. Днес момента е изключително подходящ за дебютна победа в гостуване за този сезон, а и съперника напълно предразполага това да се случи. Португеса е новак в елита и е с единствената цел пред себе си да останане в него. Задачата няма да бъде никак лесна след като отбора загуби 3 от изигираните си до сега 5 срещи и записаха само 1 победа над предпоследния тим в момента в таблицата и то вкъщи. Потенциала на Португиеса е тотално нисък в сравнение с този на Сао Пауло. За гостите рамката паза вратаря страшилище и за противниковоите си колеги Рожерио Сени, играта организира бразилския национален халф играл в Шахтьор Донецк Жадсон, а атаките завършва добре известния от изявите си по испанските терени Луиш Фабиано. Португеса вече си изпати от класата на колосите в Бразилия като в изминалия кръг загуби визитата си на Флуминензе с 4:1, а днес й гостува съперник от сходна величина. Сао Пауло е спечели най-скорошните си три визити на този съперник, а се намира и в обща серия от нови три поредни победи на Португеса. Съперникът е удобен за Сау Пауло и го задължава с три точки през тази нощ да се вклини още по-сериозно в челните позиции.

► Прогноза: 2 - коефициент - 2.47

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miroslav4ev
24.06.2012 10:12

9познати от 23
Процент успеваемост: 39
Баланс - 502

blazin_squad
24.06.2012 02:12

Йоргос ги нацепи днес се подлъгах за сингапурския сега го играх обратно !!! евала сотиров че ни караш да те дебнем кой срещи прогнозираш че да не ги играем !!!

blazin_squad
24.06.2012 02:11

Довиждане Довиждане Довиждане Сотиров ОСТАВКА аман !!!

jelko
23.06.2012 22:42

И на предния мач имаше същия процент успеваемост.Как става тая работа,Йоргос?