Трансферен дневник - 23 юни: Юве напира за Кавани, английски грандове в битка за талант

18:08
Трансферен дневник - 23 юни: Юве напира за Кавани, английски грандове в битка за талант
*Турски гранд тръгна по следите на Ивелин Попов.

*Италианският шампион Ювентус готви умопомрачителна оферта за нападателя на Наполи Едисон Кавани.

*Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм водят битка за венецуелски талант.

Вижте най-интересното от случилото се на трансферния пазар през днешния ден:

►Ръководството на холандския първодивизионен ПСВ Айндховен постави трансферна цена от 1,5 милиона евро на българския национал Станислав Манолев, съобщава местната преса. През април от клуба се възползваха от опция в договора на Манолев и контрактът на българина беше продължен до 30 юни 2014 година. Конкретен интерес към десния защитник има от страна на германския Щутгарт и на руските Локомотив Москва и Рубин Казан. Манолев не крие желанието си да заиграе в друг клуб, но не на всяка цена.

►От ЦСКА са предложили 50 000 лева на Черноморец Бургас за Стоян Колев, съобщава "Тема Спорт". Акулите обаче искат повече пари за вратаря, който направи страхотен сезон. Стойчо Младенов много държи да има стража в състава си.

►Черноморец Бургас очаква 20-годишен дефанзивен халф от втория състав на Монпелие в началото на следващата седмица, пише "Тема Спорт".

►Левски няма да продава Владимир Гаджев, въпреки че в края на миналия сезон халфът поиска трансфер, информира "7 дни спорт". Треньорът на сините Илиян Илиев сподели, че полузащитникът е мотивиран да направи силен сезон. От клуба търсят отбори единствено на Йордан Милиев и Сюлейман Диамотен.

►Направилият фурор в Европа Металист Харков се включи в битката за Жуниор Мораеш, разкрива "7 дни спорт". Украинците вече са наблюдавали нападателя на ЦСКА и са склонни да платят 2.5 милиона евро за него. Шефовете на червените обаче се надяват да получат повече пари за топ реализатора си.

►Удинезе няма да вземе нападателя на ЦСКА Жуниор Мораеш заради хронична травма, твърди "Меридиан мач". Контузията обаче не е фатална за кариерата на футболиста.

►Илиян Илиев: В понеделник чакаме млад нападател от силен отбор, пише още в страниците на вестник "Меридиан мач".

►Боян Къркич няма да напуска Рома, въпреки спекулациите, че може да премине в Ливърпул или Малага. 21-годишният футболист, който бе закупен от Барселона през миналото лято за 10 милиона паунда, заяви за "Corriere dello Sport":

"Аз ще остане в Рим, защото вярвам, че това е най-добрият вариант за мен. Аз съм много щастлив и доволен от първата си година в Италия. Смятам, че следващия сезон ще бъде най-важният в моята кариера и аз искам да се случи в италианската лига".

►Манчестър Юнайтед официално привлече японския национал Шинджи Кагава. По-рано този месец червените дяволи съобщиха, че са постигнали договорка с Борусия Дортмунд за трансфера на халфа. Кагава най-вероятно ще бъде част от лятното турне на Юнайтед в Южна Африка и Китай. Азиатецът няма търпение да се събере с новите си съотборници и да участва във Висшата лига. Договорът на Кагава е за четири години.

►Първодивизионният френски тим Нанси закупи правата на Томас Маняни и Йохан Моло, които през миналата кампания играха под наем в клуба съответно от Монако и Гранада. През следващия сезон бодлите ще участват в турнира Лига Европа.

►Шампионът на Испания Реал Мадрид ще почука на вратата на Тотнъм за трансфера на Лука Модрич, твърди "Марка". Според информацията на испанския вестник, ръководителите на Белия балет ще отправят оферта на стойност 30 млн. евро за услугите на хърватския национал, към който има интерес и от страна на отборите на Челси и Манчестър Юнайтед.

►Ивелин Попов може да премине в редиците на Трабзонспор, съобщава турския авторитетен вестник "Сабах". Българският национал уведомил ръководителите на Газиантепспор, че желае да продължи кариерата си в друг отбор. В резултат на това от черноморския тим са се свързали с бившия футболист на Литекс, който е подходил положително към полученото предложение. Попов е гласен за заместник на Бурак Йълмаз, за който се смята, че почти сигурно ще напусне Трабзонспор.

►Челси, Ливърпул и Тотнъм водят битка за трансфера на нападателя на Малага Саломон Рондон, пише "Дейли Стар". Медиите в Испания пък твърдят, че мениджърът на венецуелския нападател е потвърдил интереса на английските отбори. Пазарната цена на 22-годишния нападател варира около 25 млн. евро.

►Отборът на Фенербахче ще форсира за звездно каре, след като получи одобрението на УЕФА да мери сили в Шампионската лига през следващия сезон, шумят медиите в Турция. Грандът от Истанбул преговаря с Валенсия за полузащитниците Мехмет Топал и Тино Коста. Халфът на Реал Мадрид Ласана Диара и защитникът на Интер Лусио също са в трансферния списък на канарчетата. Интересът на Милан към френския футболист на Белия балет е най-сериозната пречка пред турския тим по пътя към финализирането на тази покупка, пише още в турската преса.

►Италианският колос Интер се включи в битката за подписа на Габи Мудингай, съобщи президентът на Болоня Албано Гуаралди пред уебсайта "FcInternews".

"Получихме много оферти за Мудингай. Интер е сред отборите, които се интересуват от него. Няма да вземем прибързано решение, тъй като искаме да приемем най-доброто предложение" каза Гуаралди, цитиран от "FcInternews".

►Лацио договори звездата на Трабзонспор Бурак Йълмаз, информират турските медии. Очаква се в началото на следващата седмица римските орли да обявят официално привличането на голмайстора на турската Суперлига за сезон 2011/2012.

►Нападателят на Арсенал Никлас Бендтнер, който през миналия сезон игра под наем в Съндърланд, попадна в трансферния списък на Малага, твърдят медиите на Острова. Отборите на Бенфика и Галатасарай също са вариант за датския национал, който не желае да се връща на "Емирейтс Стейдиъм".

Ювентус напира за трансфера на Едисон Кавани, информира "Кориере дело Спорт". Според новината на италианския вестник, от ръководството на Старата госпожа са готови да предложат на Наполи 20 млн. евро плюс правата на Себастиан Джовинко и Алесандро Матри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

homiie
24.06.2012 14:40

►Челси, Ливърпул и Тотнъм водят битка за трансфера на нападателя на Малага Саломон Рондон, пише "Дейли Стар". Медиите в Испания пък твърдят, че мениджърът на венецуелския нападател е потвърдил интереса на английските отбори. Пазарната цена на 22-годишния нападател варира около 25 млн. евро.
***
100 милиона му сложете на този дървар ако искате.. Деба ш*бания ти отбор

AlEx_IvAnOv
24.06.2012 12:18

Егати долната лъжа е т'ва за Джовинко! *thumb_down* Как ще го дадем отново на друг отбор като ние го взехме само преди няколко дена? *erm*

go6etoo2
23.06.2012 23:18

това за Джовинко са пълни глупости дори мениджъра му каза че той няма да бъде разменян

Deco_Sneijder
23.06.2012 19:36

Ако това за Ивелин Попов е вярно, ще е супер, все пак Трабзонспор са отбор от топ 4, топ 5 в Турция, това определено ще е крачка напред за българския национал, успех *smile*

fen_na_juventus
23.06.2012 19:09

►Ювентус напира за трансфера на Едисон Кавани, информира "Кориере дело Спорт". Според новината на италианския вестник, от ръководството на Старата госпожа са готови да предложат на Наполи 20 млн. евро плюс правата на Себастиан Джовинко и Алесандро Матри.

Това е пълна измислица!

fen_na_juventus
23.06.2012 20:06

Да! Преди 2 дена го взехме от Парма! *smile*

GarethBale333
23.06.2012 19:26

Толкова така, че това са пълни глупости ..

Premierleague9
23.06.2012 19:21

То Джовинко ако не се лъжа тъкмо го взехте преди 1-2 дена?

Madridist1902
23.06.2012 18:51

В няколко от най-големите чуждестранни вестници пише, че вече сме направили оферта от 37млн. евро на Тотнам за Лука Модрич.

specialchoo94
23.06.2012 20:11

И аз го четох в няколко весника , но докъто не го изпише на официалната страница на клуба не вярвам във нищоо , особенно на уинар *smile*

persie1992
23.06.2012 18:15

Бентнер да заминава богаташите от Малага да ни дадат поне 10 милиона!