Порто изненада Юнайтед на \"Олд Трафорд\"

09:53
Порто изненада Юнайтед на \"Олд Трафорд\"

Порто изненада Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" в първия четвъртфинален мач от Шампионската лига и завърши при резултат 2:2.

Още в четвъртата минута гостите шокиращо откриха резултата. Лучо Гонзалес по прекрасен начин подаде на Кристиан Родригез, Джонатан Евънс не успя да пресече паса и халфът на "драконите" с клинично точен удар разстреля Едвин Ван Дер Саар за 0:1.

Порто бе по-добрият тим в началните минути, но глупава грешка на Бруно Алвеш в 15-а минута даде изравнително попадение на "червените дяволи". Бранителят на Порто просто изведе с къс пас Уейн Рууни сам срещу вратаря Елтон да Силва и за английския национал бе най-лесното нещо да прати топката в мрежата.

След гола на Юнайтед "драконите" заиграха на контраатака и имаха повече голови положения от своите противници, като Лисандро Лопеш и Раул Мейрелеш изпуснаха стопроцентови положения.

През второто полувреме Юнайтед имаше превъзходство, като момчетата на сър Алекс натиснаха като в клещи своя противник. Уейн Рууни, Кристиано Роналдо и Неманя Видич тестваха на няколко пъти Елтон Да Силва със сериозни удари, но стражът на "драконите" прояви класа и спаси.

Порто също имаше своите шансове. Хълк беше постоянна заплаха за "червените" защитници и със своите рейдове застрашаваше сигурността на Ван Дер Саар. В 74-а минута влезлият като резерва Карлос Тевес зверски подсече Хълк в пеналтерията на Манчестър Юнайтед, но реферът Плауц не отсъди нищо.

"Червените дяволи" все пак стигнаха до ценен аванс. Гари Невил хвърли тъч в малкото наказателно поле, Рууни с пета продължи топката към Тевес, който направи 2:1. Мачът изглежда се доиграваше, когато в 89-а минута резервата Мариано Гонзалес се възползва от колективна грешка в защитата на Юнайтед и хладнокръвно вкара за 2:2 и по този начин донесе на Порто преднина преди реванша на "Ещадио До Драгао".
Ето и съставите на двата отбора:

Манчестър Юнайтед - Порто - 2:2
0:1 - Родригес - 4 мин
1:1 - Рууни - 15 мин
2:1 - Тевес - 85 мин
2:2 - Мариано - 89 мин

Манчестър Юнайтед: Ван дер Сар, Евра, Видич, О`Шей, Еванс (Невил \'73), Карик, Скоулс (Тевес \'73), Флетчър, Парк (Гигс \'60), Роналдо, Рууни

Порто Елтон, Алвеш, Сапунару, Роландо, Сисоко, Мейрелес (Коща \'79; Мадрид \'92), Фернандо, Лучо Гонзалес, Хълк, Лисандро, Родригес (Мариано \'80)

Видео от мача ТУК !!!
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenov
08.04.2009 22:54

Futbulfen: ок всеки е знае и всеки знае че те не могат да се похвалят за най велик отбор във англия кво остава във света

greenred
08.04.2009 20:39

Хаха,Порто имали късмет *lol* Ще ме скъсаш от смях. *joking* Манчестър извадиха голям късмет! Видя ли какво стана първото полувреме? Порто смаза Юнайтед *stop* Добре, че беше грешката на Бруно Алвеш, за да ви върне в мача. Порто играха много по-добре и заслужаваха да победят. Но противно на логиката, мачът завърши равен. Тъй, че не ми разправяй неверни неща, че Порто имали късмет *wink*

xumuk
08.04.2009 15:24

немога да рзабера още колко ма4а трябва да минат за да се убеди и тва мом4енце Роналдо 4е НЕМОЖЕ да изпалнява преки свободни удари и само пропилява прекрасни вазможности за гол.неговите изпалнения са под сяква критика....погледнете последните му да кажем 20 фала....колко от тях бяха в о4ертанията на вратата? това топката да мине слу4аино между стената и да вкара6 гол и да казват 4е изпалнява6 добри преки свободни удари е някак несериозно..а доста 4есто то4но такива положения носят победни голове!

LFC_YNWA_
08.04.2009 14:10

Ако не беше грешката щеше да е добре .. но случват се и такива неща .. Порто няма да ги оставят на мира .. *wink*

FlyingSteps
08.04.2009 13:23

ако не беше онази тъпа грешка на Алвеш можеше и да се споминат Манчестър *wink*

tomimilanista
08.04.2009 13:22

пак казвам наи касметлиския отбор са манафите *evil*

Onravota
08.04.2009 13:08

Ами сега какво ще правим,като Бербатов не игра и няма кого да обвиним за равния резултат,който си е чиста загуба!Направо не им завиждам на противниците? на този интелигентен футболист!

MeToDueB
08.04.2009 13:06

Е не само Роналдо е лаком и другите ме дразнят на моменти , защото и те са много лакоми .. всеки иска да е най. Само удари от далече, само лакомия .. не ми харесва такъв футбол, понякога дори ме изнервя, но си ги гледам всеки мач де *joking* Повече си харесвам Барселона, защото там също има уникален играч, като Роналдо, но подава и играе за отбора .. и всички други го правят, ако ще пред вратата да му се отвори 100%-ва възможност (примерно на Анри) той ще подаде на Ето'О или обратното ..

Между другото .. винаги съм си мислил, че на Манчестър Ю нещо им липсва, а това според мен е играч от голяма класа, вътрешен халф, като Джерард и Лампард например, който да организира играта, да е навсякъде по терена .. не смятате ли, че е нужно Манчестър да се сдобие с такъв .. ?

Lucas_Podolski
08.04.2009 12:57

MeToDueB, води се че си обективен фен и от коментарите ти виждам че не си някое тъпо хлапе като оня долу с джата цигански отбора в името. Само за едно ще ти кажа. Не може така да се говори за Роналдо. И друг път съм го казвал, циганин е, арогантен е, но е добро копенецето. Без него в Юнайтед Руни ще си играе сам и това ще е края на отбора. Гигс залезе, Сколулс залезе, Нани за нишо не става, Берватов (колкото и да го харесваме и подкрепяме) изобщо не е на очакваното ниво. Роналдо ги носи на гърба си. Видя се срещу Вила, вижда се в целите минал и настоящ сезон. Мн е бърз, атлетичрн, техничен, експлозивен и това, че не е скромен като Меси или Кака не го прави по-слаб играч.

Futbulfen
08.04.2009 12:46

Мерси за урока MeToDueB .. трябваше някой заблуденяк като тебе да ме учи какво е футбол *joking* Всеки обаче има право на т'ва и не мисля да му обърна и ни най-малко внимание.Да тичаш(колкото е нужно),да се бориш,да се раздадеш,да положиш минимални усилия..означава ли това да тичаш като кон?! Рууни да не би да тича като кон,Тевез,Гигс или може би дори Парк? Не ти тряа много акъл да се сетиш,че нямам предвид галоп или някои конски приоми,просто малко повече старание,спортна злоба ако щеш..неще които нашия "суперфутбоист"няма! Освен т'ва тряа ли да си някой за да коментираш даден футболист ..аз мисля,че ти си този в голяма грешка.Смешко искам да отговориш на въпросите по-горе..много ми е интересно,пък било т'ва причина пак да получа някой урок от "разбирач"

MeToDueB
08.04.2009 12:22

А относно Роналдо, голям играч е, но играе за себе си, а не за отбора .. Симулира, защото той изпълнява фауловете и дузпите, ако някой друг ги изпълняваше, никога нямаше да направи симулация .. предпочита да бие, отколкото да подаде на някой в чиста позиция и от това страда целия отбор, но за някой хора, които се мислят за разбирачи, отборната игра е на последно място, тичането, като кобили на първо и лакомията ..

Довечера ще видите какво е отбор. Барселона. Големият отбор ! Пасове, владеене на топката през цялото време и никаква лакомия, а отборна игра !

MeToDueB
08.04.2009 12:18

Futbulfen .. ти футбола го разбираш по някакъв много странен начин. За тебе футбола е някой да търчи, като кон, а може и да е много сакат, но важното е да търчи и да не спира .. барби, марби .. колко си прост.. извинявай, че ти го казвам толкова директно, но си такъв .. Къде е Бербатов, къде си ти смешко ?? Къде е твойто тъпо мнение .. не тичал, не мичал .. но е играч от световна класа, играч който влага мисъл в играта футбол и отборен играч преди всичко, а такива рядко се срещат. Гледай си футболисти, които търчат, като мухи без глави и си мисли, че това е футбола .. но си в голяма грешка. Толкова много примери има за невероятни футболисти, които не търчат, като мухи без глави, като Тевез примерно .. играч е и той, но не става само с търчане..

Rooney_10
08.04.2009 12:17

LFC_and_CSKA_N1 детенце много се излагаш с коментарите си...разбирам че много мразиш Манчо,обаче в опита си да ги обидиш някои път много глупусти говориш...Незнам въобще дали един човек който е гледал футбол някога и който няма психически проблеми може да каже че Роналдо не е бърз.. *stop* Все повече хора влизат тук за да си избиват комплексите ...

Crissstiano
08.04.2009 12:16

Продължавайте,плюйте Роналдо и след поредния му гол пак ще гледате като насрани.Има някой дето тръгнали да ми сравняват Бербатов с Роналдо хахаах аве осъзнайте се ве той просто е на светлинни години от класата Роналдо

Vergil
08.04.2009 11:58

Много ме е яд само че мангалчестър се измъкнаха с X.Порто можеха да спечелят мача с един два гола разлика в най-добрия случай

LFC_and_CSKA_N1
08.04.2009 11:49

Ако не беше грешката на ония от Порто .. чиста 2-ка си беше то ами ... случват се и такива работи .. Но Порто ще се надъхат оше повече в Португалия с тяхната атмосфера която създават феновете им .. *wink*

megaevil
08.04.2009 11:44

Заглавието е грешно. Манчестър изненада Порто. Съвсем заслужено Порто трябваше да си вземе мача, но се случват и такива грешки.

Futbulfen
08.04.2009 11:08

arsenov т'ва е лично мое мнение..да аз мисля,че Юнайтед е най-велик! А колкото до основата от една страна т'ва се нарича просто клубно пристрастие..а и всеки знае историята на клуба и колко славен е той *wink*

LFC_and_CSKA_N1
08.04.2009 10:44

а е Роналдо си играе сам за себе си е .. не го ли виждате къв е лакомия .. А и друго --> ще ми ходи при най-бързия в света да взима уроци как да бяга *lol* .. Те другите го минават като малка гара .. ще ми ходи да бяга бързо *joking* .. да се скрие по-добре викам аз ..

arsenov
08.04.2009 10:07

Futbulfen- как реши че манчестар са най-великия тим? и на каква основа?

Futbulfen
08.04.2009 09:51

И относно Роналдо шото гледам,че много помия се излива върху него,к'во не ви харесва в играта му? Прекрасните му финтове отляво и отдясно,неповторимия му демараж,светкавичния му старт,страхтния шут ли КАКВО ??! Аха да забравих симулациите *joking* ..абе хора не разбирате ли,че един от малкото начини да спреш Роналдо е да го нариташ здраво,осен това симулации се правят от всеки един футболист в даден момент.Роналдо е класа и не бива да се изказвате толкова тъпо,особено когато говорите така за Барбуков..само не ми казвайте,че мислите за някакво сравнение между двамата,че тогава сте за специално заведение!

Futbulfen
08.04.2009 09:46

Говорите за асистенции..какви асистенции бе хора!? Да се върне до центъра на терена да подаде топката обратно на Скоулс ли .. т'ва ли е асистенция за вас? Ама той се връща за да организира,ама той т'ва му силата,ама той играе с главата си,ама той .. и т.н.Той е централен нападател в смея да твърдя най-великия клуб в света за сички времена..не може да се разхождаш 80мин на терена,останалите 10 да се върнеш да подадеш около центъра и после да те боготворят.Аз гледам реално на нещата,не мразя Барби просто мисля,че толко не е за Юнайтед и има доста хора които също го разбират и какво като е българин да кажа на черното бяло ли?!Ето един Марто Петров който винаги ми е харесвал като футболист,който се раздава за всеки отбор за който играе.Той е за Юнайтед,а не куклата Барби с лачената диадемка *sick*

Futbulfen
08.04.2009 09:35

Продълважайте да се излагате като казвате,че ако барби е играл щяло да е по-различно *joking* ..момчета барбилизци защитата беше трагична и там липсваше сериозно Рио,тая патерица флегматична Митко мислите ли,че щеше да има успех при тая стабилна отбрана на Порто(гола стана невероятно недорозомение-първия)..те се бореха като лъвове и не дадоха шанс на Рууни,а камоли на патерицата.Тевез момчето влезе вкара си гола,бори се и в следващия мач когато тая кукла се върне пак ще тряа да му седи на пейката..до кога така?!

bunny_hop
08.04.2009 09:23

Нямам Думи просто Ман трябваше да бие.Защитата ни в последната минута беше ужасна *stop* *sick* *thumb_down*

DKS
08.04.2009 09:15

На всички казвам, че ми мЕрише на РАВЕН тоя мач !!!! Ся ще видиш в Португалия за кво става въпрос !! 2 гола на Хълк

kobrata_kz
08.04.2009 07:52

MRLIVERPOOL нали знаеш един отбор играе толкова колкото съерника му позволи така че според мен порто няма да им озволи да играе много много а само ще напъват порто че да бие манафчестър ии това няма да е изненада *wink*

MRLIVERPOOL
08.04.2009 05:48

страшни Порто стршни ... Манчестър ако играят така и в Португалия ... Майко Мила :]

shark2009
08.04.2009 02:20

Ем Ливърпул и Барса малко трудно ще играят на финал ма нищо *joking*

shark2009
08.04.2009 02:19

MeToDueB малко се увличаш ако има 0 гола или 3-4 само ще го сметнат за трансферен провал , иначе за асистенцийте доста са и са все във важните моменти , а по другия въпрос за Роналдо ем човека си играе ама като почне да ги финтира още от центъра на терена ми става зле , на негово място ако слуховете са верни и дойде Франк Риберй може и на юнайтед да им потръгне не че сега не им върви ама не са същите. *stop* Тва е от мене айде лека вечер.

Frankie_Lampard
08.04.2009 02:18

Да, прави сте трябва да спрем да плюем по нащо' си момче!!! Трябва да го подкрепяме както и Мартин и т.н. няма значение от кой отбор са излезли .. Бербатов е играч от световна класа и никой неможе да го успори! И на мен не ми се нрави по някой път, но все пак незнам такъв футболист който да е на 100% всеки мач.А колко до Манчестър.. помня, че преди около 1-2 седмици, когато се изтегли жребия всички предричаха финала... :Х Тогава написах коментар, че Ман.Юн. ще бъдат изключително затруднени от Порто независимо с кои играчи играят. Порто е стабилен отбор и те го показаха с игрите си през сезона. Неможе да пишете коментари кой-кого , когато си нямате никакво понятие! Преди малко пак четох, че Челси няма шанс и как ще играят Барса и Ливърпул на финал... просто няма смисъл да пишете такива глупости .. ЗАПАЗЕТЕ СИ ГИ ЗА ВАС.. съмнявам се само аз да мисля така.. затова си спестете глупостите и смешните коментарчета и ако ще пишем нещо нека да бъде смислено и всички да могат да се включат, а не да се псуваме *wink* *smile*

ovasilev
08.04.2009 02:11

Хайде дано го осъзнаят това и всички поклонници на Роналдо! Ама като се замисля утре като се събудят ще ни анатемосат като сектанти, че той си им е божество. Играта на Юнайтед може да тръгне само нагоре без него, защото тогава и единствено тогава те ще бъдат истински отбор, а не просто 11 играчи, чиито колективни усилия се съсипват от Роналдо. Аз съм за отиването му в посока Реал Мадрид. Тогава Юнайтед ще изгрее с пълния си блясък. С едно попълнение може би със стил като на Давид Силва, а защо не и самия той.

MeToDueB
08.04.2009 02:05

и да не гледаме головете .. представи си, че има 0 гола, като погледнем другото - асистенциите и приноса му за отбора през тоя сезон .. просто, определено има разлика Манчестър Ю с него и без него. Може би трябва да е до себе си с някой нападател, за да на кой да асистира пред себе си, а не като мачовете с Интер, сам в нападение.

Никакви пристрастия не влагам (все пак съм изглеждал всички мачове на Юнайтед, откакто е там и през изминалия сезон съм изгледал много на Юнайтед) .. вече цял свят започна да се учи от Роналдо, вече всички му знаят финтовете .. всички знаят и стила на игра на Манчестър .. пас към Роналдо, два три финта и удар .. и другите също са доста лакоми, но когато Бербатов е на терена, стила на отбора е съвсем друг, защото Бербатов е отборен играч, подава, освобождава пространства, абе въобще .. влага идея и мисъл в играта, на иначе много беиздейното нападение на Юнайтед без него !

ovasilev
08.04.2009 01:52

Защо не вземете да спрете да плюете по Бербатов. Може да е всякакъв и да не е вкарал 30 гола като Меси или Ето'о, но тези голове, който вкара през сезона бяха на точното място и в точното време, смея да твърдя, че бяха най-важните за Юнайтед. И за да не съм голословен ще отбележа най-важните:
27.01-носи попедата срещу Тотнъм
17.01-същото се случва и срещу Болтън(90')
11.01-довърши Челси
29.12-вкара победния гол срещу Мидълзбро
21.10-два гола за победата срещу Селтик.
А тази вечер истинската класа на "мегазвездата" Роналдо... Скъсва се да вкарва на Сток Сити, Рединг и т.н. но като стане напечено никакъв го няма.

napoli_fen
08.04.2009 01:39

napoli_fen
Любител
Пуснато на
2009-04-08 01*erm*07

Английските отбори трябва да си леят по едно куршумче,и да си плюят в пазвичката.

arsenov
08.04.2009 01:09

manchestarunted: пич ти си смешника пишеш на маимунски и псуваш пък ман утд са слаби на чай и порто пак ще ги отстранят

LFC_and_CSKA_N1
08.04.2009 00:49

*lol* .. вие пък сега заради тия простотии ли ще се карате .. няма смисъл *wink*

DoN_vOLen
08.04.2009 00:46

хахаха смешници вие ли ще кажете на някои как да пише бе!тука големите експерти се прават (кои съм аэ) *stop*

LFC_and_CSKA_N1
08.04.2009 00:44

Тази вечер като гледах мача и като гледах играта на Порто .. Що пък да не ги отстранят отново както ги отстраниха 2004-та *wink* .. А пък тоя 17 годишния от Манчестър --> Мачеда .. кво ми го хвалят .. вкарал там вече 1 гол и го хвалят .. че чак и към звездите ще ми го прихваштат .. Той колко фурни хляб има да яде докато стигне звездите ..

MeToDueB
08.04.2009 00:37

е с него играта ще е по-дейна в атака поне, ако не друго .. че сега беше много еднотипна, както винаги, когато Бербатов не е на терена ..

NAZARETH
08.04.2009 00:33

След две седмици Бербатов ще покаже виртуозният си глезен и сняколко външни фалца ще отпрати мангалите по островите, резолтат 1 : 4

NAZARETH
08.04.2009 00:25

Всеки който използва цифри за да замести букви е идиот.
Ако пишеш на латиница - ''ч'' се пише ''ch'' , ''ш'' се пише ''sh'' иначе си идиот, а когато заместваш български букви с цифри си от големите идиоти. *thumb_up*

MeToDueB
08.04.2009 00:17

в тоя мач си пролича, колко е лошо, когато централните защитници не са на ниво .. Другия мач, като Рио и Видич са на линия, съм сигурен, че Манчестър Ю няма да допусне гол и ще отбележи *wink*

MAN_
08.04.2009 00:11

chelsea18 ей гъз наакан недей да обиждаш всички кестен незрял.Като ти гледам некомпетентните коментари и думичките който използваш си бая недорасъл ми се струва и най верояно си фен на футбола от не повече от 2-3г.Коментирай малко по нормално или изчезни

chelsea18
08.04.2009 00:09

Научете се първо че Ш не се пише със 6 *joking* И поне да пишете името на отбора си правилно.Не като manchestarunted .... дето го е написал грешно и тогава си слагайте смешните коментари хюмненца Тука сички сте паляци. За да си фен на Ман тряа да си паля4о *smile*

beckham_07
08.04.2009 00:07

Дано следващата сряда играем много по-добре и се класираме за полуфинала,защото с тази игра много трудно ще спечелим всичко!!!!!!!

Tovalan
08.04.2009 00:05

chelsea18, глупак ще викаш на някой друг, ясно ли ти е! Съгласен съм, че Порто ни надиграха първото полувреме и бяха по-добрия отбор, но такива като вас- псевдо разбирачи, просто ме изнервят със глупавите си коментари по адрес на Юнайтед.

Rooney_10
08.04.2009 00:01

Първо: Абсолютен фен съм на Манчестър,обаче смятам че Порто заслужаваха да бият защото съм реалист.. бяха по добрия отбор на терена и най-вече показаха по голям хъс и желание за победа... Второ: Като фен на Манчестър смятам че мойте фаворити бяха изморени все пак мача преди ден и половина с вила беше изморителен..колкото и да не е...все пак и момчетата на Фърги са хора а не роботи...но все пак съм на мнение че манчо можеха и по добре просто порто бяха някак си.... по мотивираните в двубоя *smile*

bacardy_breezer
08.04.2009 00:00

Айде бе шампиона на Англия ,Европа и Света ,кво стана ?Тая година май само с Карлинг Къп ще си останете *joking* Щом се зорите с Порто на "ОЛД ТРАФОРД" къде сте тръгнали да печелите ШЛ?Миналата година Юнайтед бяха непобедими - тази са..... *sick* Ако Юнайтед се срещне с Пуул или Барса ще яде мноооого бой , дори и Байерн щеше да ги отсрани според мен.

Tovalan
07.04.2009 23:59

Леле, SwedeN, ти българин ли си какъв си не те знам, ама по-големи глупости от написаното по долу не бях чел и от най-големите лапетии, които пишат и обиждат тука. Това, че си фен на друг отбор не ти дава право да обиждаш, а относно коментара ти по адрес на Бербатов- когато постигнеш нещо повече от него тогава говори.

Shev4enko_
07.04.2009 23:56

Лелее как искам 0:0 или 1:1 в португалия и Порто да продължи... не знам колко от вас следят този отбор, но той заслужава да продължи. А Х-а го искам за да им стане тапо на Юнайтед задето се издънина на "театъра на мечтите"...

SwedeN
07.04.2009 23:54

В неделя едно откраднато хлапе от Рим веднъж спаси това посмешище от резила, но втори път няма как да се случи.Не може цял сезон да се разчита на защита и нападение, а халфовата линия да се пренебрегва.Скоулс и Гигс отдавна прехвърлиха възрастта, която им позволява да играят на подобно ниво, а футболисти като Карик, Андерсон и Флетчър изобщо нямат класата да играят в голям отбор.Именно в центъра юнайтед загубиха битката и съответно стигнаха до крайно неблагоприятен резултат.Вместо да се пазаруват разни идиоти за по 30 млн. като Бербатов, по-добре дядката да си помисли за централните полузащитници, защото в момента Рууни, Тевес и Парк играят по-добре от тях независимо, че са два нападателя и крило.Порто играха отлично и ако не беше тази позорна грешка на Алвеш най-вероятно щяха да спечелят, а и честно казано го заслужава при два гола, няколко добри ситуации, по-добър футбол и съмнения за дузпа.

jivko_iankov
07.04.2009 23:53

аз ще се нау4а ама манчо кога ще се нау4ат 4е касмета на човек някои ден сваршва а техния ве4е го няма...пет титли..предлагам да си напраите пет чикиии по може да спечелите нещо

Tovalan
07.04.2009 23:52

jivko_iankov, вземи първо се научи да пишеш на грамотен български език и тогава говори кой бил трагичен и кой не!

bgarsenal
07.04.2009 23:48

Не е лошо да направиш Х, ама да си фаворит в мача и да ти вкарат 2 гола на твоя стадион *lol*

jivko_iankov
07.04.2009 23:48

аьхахаххаха наи великия отбор на света ли ....ман4оо вие сте пална трагегия яд ма е само 4е вила не ви го нахакаха...аиде почваите да се дахате как ще биете вав португалия да ви кажа порто можете да ги биете само по изпалнение на център! тфа е приемете го манафи

shark2009
07.04.2009 23:48

Абе Манчестър нека паднат в Португалия ама с един резултат от 10:9 *joking* мисля че се класират при такъв резултат а?

shark2009
07.04.2009 23:46

Мога само да пожелая успех на Манчестър в Португалия щото там ще е много трудно , но те така си го направиха , айде Бербо да оздравее и да им нареже ЕдИн гол един единствен в мача 0:1 *sick*

MAN_
07.04.2009 23:45

Айдеее мишоците пак излязоха.Къде бяхте когато Манчестър мачкаха наред бе идиоти наакани.Да Порто ни смачкаха този мач,и какво от това.Ок дори и в Португалия да ни бият и да ни отсранят какво от това.Важното е един отбор да се подкрепя и в добри и лоши моменти,а половината от Вас само чакат да се издъни един голям отбор като Мачестър и айде изниквате и започвате да лаете келеши.Коментирайте като нормални хора не като пубери.Айде със здраве

Tovalan
07.04.2009 23:45

А ве ей, chelsea18, имате по малко титли от Съндерланд и пак говориш, че Ман Юнайтед не били класен отбор! Всеки ще ти каже, че Ливърпул и Манчестър са най-великите клубове в Англия! Нормално е да има спад във формата, на всеки се случва, но недейте изказва такива глупави и некомпетентни коментари! Относно двубоя-очаква ни един много успорван сблъсък в Португалия.

The_b0o0oS
07.04.2009 23:44

Ehhhh колко глупави хора има на този свят *thinking*
Нормално е да има спадове в най великия тим в света.Отбора играе на 5 фронта като двата са спечелени тъка че не ми говорете глупости.В португалия ще е различно *wink*

Patilanec
07.04.2009 23:44

chelsea18 повече гледаш чуждия отбор отколкото твоя любим и точно заради такива смешници като теб сме на такова дередже *stop*

Val4oOoOo
07.04.2009 23:44

chelsea18 Аз не казвам че титлата е на Манчестър тя според мен е или за Л'пуул или за Барса. Казвам че Челси няма да я спечелят !!!

pecata_93
07.04.2009 23:41

тевез не е подсякал хълк. тои си падна сам
гледаите внимателно

chakalini
07.04.2009 23:41

ииииии сега почват оправданията на манчо .. *wink* .. кой бил контузен и т.н .. бяхте много сигурни нещо май ми се струва .. ама

chelsea18
07.04.2009 23:40

Давайте ся искам да видя оптимистите от Манчестър *joking* Почваите да говорите че в Португалия ще ги смачкате *smile* Да се посмеем малко *lol*

kobrata_kz
07.04.2009 23:39

Незаслужено равенство за Манчестър пак с тяхния късмет ама в Португалия ще им се види много по трудно само Порто дано да бият тези манафи

shark2009
07.04.2009 23:39

Може ли да си ловя Х-а на Виляреал - Арсенал а да ми бега Единицата на Манчестър. Е нищо случва се понякога и любимия ти отбор да те подхлъзне ама на 1,25 коефициент не го вярвах ебаси тва ми беше най сигурния мач сигурно утре ще си лова и Единицата на Ливърпул ама вече нема зна4ение *evil*

chelsea18
07.04.2009 23:39

Val4oooo Порто май ви отнесоха а ? хахахха.....5 купи а ? хахахахахахахаха реванша е 1-0 за Порто *smile*

Ginekologa
07.04.2009 23:36

даже порто трабваше да бият ама тоя е виновен защитника как ее върна *evil*

LucHo_GoNzaLez
07.04.2009 23:25

Val4oOoOo - те и Манчестер щяха да отнасят Порто ама Курец *joking*

Val4oOoOo
07.04.2009 23:21

chelsea18 Моля ти се пичаго не си прави илюзии, че твойто отборче ще стане Европейски шампион. Ще ги видиме тях утре Л'пуул как ще ги ОТНЕСЕ !!!!!

chelsea18
07.04.2009 23:12

Миналата година си е миналата. Да видим тази кой ще е европейски шампион

SaDisTa
07.04.2009 22:57

Много динамичен и интересен мач.С кеф да го гледаш като си неутрален *joking* *wink*

kobrata_kz
07.04.2009 22:42

Порто але оле але оле ще ги скъсат тези манафи