Бум на изневерите заради Евро 2012

12:27
Бум на изневерите заради Евро 2012
Български мъже, тази вечер се каните да гледате мача Испания - Франция и нищо друго не ви интересува освен ракийката, салатката или бирата в хладилника, нали?

А знаете ли какво ще прави вашата половинка, която мрази футбола? На кино или на заведение с приятелки? Сигурни ли сте? А да не би случайно да е някъде с чужд мъж, чувствайки се пренебрегната, защото сте предпочели мача пред нея?

Червеят на съмнението загризва хиляди фенове на футбола винаги щом настъпи европейско или световно първенство - най-благодатното време за хиляди свалячи, които се впускат по улици, паркове и заведения да дирят своите лесни жертви - отчаяни съпруги, мечтаещи за мъст на обсебените си от футболна страст мъже.

Ето какво казва колегата Исак Гозес по въпроса:
"В такива случаи от тресавищата изплуват мародерите. Един гледа сватба, друг - брадва. Точно тези подли хора, за които Касияс не е велик вратар на Испания, а нещо средно между марка плодов сок и ментови бонбони, ще търсят изгода в създалата се ситуация. На гърба на съпрузи и влюбени, преживяващи на семейни начала, те ще горят в емоции, за които в друго време могат само да мечтаят. Те ще въртят телефони, ще ухажват, ще свалят звезди и правят предложения, използвайки особеното положение, в което са изпаднали половинките ни. Мнозина истински мъже в близките дни може и да се окичат с рога."

Точно казано, но дали има реално потвърждение за това?
"Труд" се обърна към г-н Александър Атанасов - основател на най-големия интернет сайт за бързи и неангажиращи запознанства www.GepiMe.com. Попитахме г-н Александров дали има увеличение в регистрациите на дами след започването на Евро 2012 в сравнение с нормалните нива през останалото време от годината. Ето какво ни отговори той:
"От началото на Европейското първенство по футбол отчетохме малко над 35% ръст на регистрациите от жени. Далеч по-важен обаче е броят на хората, които посещават сайта ни - там ръстът на жените, особено в ранния следобед и вечерните часове, когато започва излъчването на мачовете, е над 60%!"

Г-н Александров коментира, че по принцип мъжете са доминиращата група в подобен род сайтове и в много редки случаи женският трафик надвишава този на силния пол - световните и европейските първенства са именно сред тези редки моменти, когато в сайтовете за мимолетни връзки настъпва истински матриархат.

Малко успокоение е, че положението с изневерите по света заради европейското по футбол е същото, даже още по-трагично: най-големият сайт за извънбрачни връзки във Великобритания IllicitEncounters.com е регистрирал нарастване със 77% на жените, търсещи секс по време на Европейското първенство в Полша и Украйна.

Любопитен факт е, че 50% от мъжете биха отказали да правят секс, за да не изпуснат важен футболен мач по телевизията. Това сочи ново австралийско проучване сред 3000 мъже, съобщи БГНЕС.

В същото време 75% от мъжкото съсловие определят като най-важно качество на партньорката верността . Естествено, в замяна те са категорични, че никога не биха изневерили.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация