Официално: Кагава подписа с Юнайтед за четири години

08:31
Официално: Кагава подписа с Юнайтед за четири години
Манчестър Юнайтед официално привлече японския национал Шинджи Кагава.

По-рано този месец червените дяволи съобщиха, че са постигнали договорка с Борусия Дортмунд за трансфера на халфа.

"Шинджи е вълнуващ млад халф със страхотни качества, поглед върху играта и усещане за гол", сподели мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

"Радвам се, че той избра да дойде в Юнайтед. Вярвам, че ще направи впечатление в тима много бързо, тъй като отговаря на стила ни на игра", добави той.

Кагава най-вероятно ще бъде част от лятното турне на Юнайтед в Южна Африка и Китай. Азиатецът няма търпение да се събере с новите си съотборници и да участва във Висшата лига.

"Това е предизвикателство, за което наистина нямам търпение. Висшата лига е най-доброто първенство в света, а Манчестър Юнайтед е толкова голям отбор. Това е наистина вълнуващ момент за мен. Нямам търпение да се събера с тима и да започна да играя", заяви новото попълнение на английския гранд.

Договорът на Кагава е за четири години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mario93
25.06.2012 22:31

Вие този Кагава го направихте по-добър от Роналдо и Меси,някакви извънземни статистики,чета на долу,по форума.На право не ми се мисли ,ако бяхте взели Азар,сигурно,супер мен,щеше да стане*joking*

SuperSizee
23.06.2012 11:55

"Кагава най-вероятно ще бъде част от лятното турне на Юнайтед в Южна Африка и Китай. " Не съм си и помислял, че ще отсъства *lol*

mancitywe
23.06.2012 10:12

не бадете че ще му трътне кариерата да не стане като торес

rooney_fen_256
23.06.2012 13:24

Иска ти се, жалкар... По темата: Супер е този траснфер от всяка гледна точка. Взехме го за малко пари (17млн.), млад и перспективен е, а де не забравяме и колко приходи ще има Юнайтед от продажбите на фланелките му в Япония, изобщо Сър Алекс се реваншира за предните години, в които не закупи халф. Сега се надявам да вземем и Модрич и мисля, че можем да приключим със селекцията. *wink*

chicharito_3
23.06.2012 10:01

Чудесна новина! Много се зарадвах като я прочетох *smile*))

mincho97
23.06.2012 08:40

През новия сезон Юнайтед ще са по-силни. Кагава зад Рууни и гледайте само какво става. Сега трябва и един дефанзивен халф да вземат, за да може да са по-стабилни в защита.