Ройс: Не е важно кого ще срещнем на полуфинала

00:06
Ройс: Не е важно кого ще срещнем на полуфинала
Младият национал на Германия Марко Ройс изказа радостта си след победата на Бундестима с 4:2 над Гърция в 1/4-финална среща от Европейското първенство по футбол. Звездата на немския футбол отбеляза 4-тото попадение за състава на Йоахим Льов, което е негово първо с националната фланелка.

"Щастлив съм, че успях да отбележа гол в първия си мач за Германия на Европейското първенство. Когато гърците изравниха не се притеснихме, защото със сигурност бяхме по-добрият отбор отбор, а когато Сами Кедира върна преднината ни, чувството беше страхотно. След това продължихме да доминираме и вкарахме и другите две попадения. В крайна сметка важното е, че победихме и се класирахме на полуфинал, а кого ще срещнем там сега не е важно", каза след успеха на Германия на "Арена Гданск" Марко Ройс.




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mincho97
23.06.2012 08:46

Няма какво да се лъжем. Италия в момента са по-силни от Англия. В нападение англичаните са трагични, но в защита се представят добре. Така че може да има дузпи срещу Италия. Който и да се изправи срещу Германия едва ли ще ги победи.

biserms
23.06.2012 08:33

хахах нека да не е важно...Сигурен съм, че всички германци искат Англия, защото Италия винаги ги бие на големи форуми *lol*