"Рууни е неблагодарник"

17:30
"Рууни е неблагодарник"
"Уейн Рууни се показа като неблагодарник", отсече Итало Галбиати, който бе асистент на Фабио Капело по времето, когато специалистът водеше националния отбор на Англия.

Повод за гневния изблик на Галбиати бе изказване на Рууни, че по времето на Капело, наставленията на треньора са се губили в превода. Нападателят на Манчестър Юнайтед също така намекна, че възходът на Трите лъва на Евро 2012 е поради това, че е имало смяна на наставниците.

"Не разбирам това отношение на Рууни. Той демонстрира неблагодарност. Истината е, че във футбола има един основен език - този на топката.Колкото до Капело, той винаги се опитваше да бъде уважаван и разбран", заяви Галбиати в ефира на Radio Ies.

Специалистът коментира и предстоящия мач между Англия и Италия.

"Скуадра адзура ще бие с 1:0 с гол на Антонио Касано", прогнозира дългогодишният помощник на Фабио Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zerocgti
22.06.2012 17:56

Не лай, бе, смешен. Езикът на топката. Езикът на музиката и езикът на математиката. Как ли пък с езикът на тези трите горните няма да успееш да се разбереш със съмишленик.. Много ясно, че е важно да те разбира отбора като му казваш "Пази оня персонално", "старайте се да пресирате оня" и "Играйте повече на пасове". Езикът на топката - не си знае и той гьола помощникът му с помощник..

gos13
23.06.2012 10:31

*joking**joking**joking*