Борисов и Домусчиев с по 4 гола за зрелищно шампионско реми

22:54
Борисов и Домусчиев с по 4 гола за зрелищно шампионско реми
Лудогорец Разград и Витоша Бистрица завършиха наравно - 6:6, в демонстративен мач.

По четири гола вкараха  собственикът на Лудогорец Разград Кирил Домусчиев и  централният нападател на аматьорския Витоша и  министър-председател Бойко Борисов.

Демонстративната среща започна след официалното откриване на новата спортна база на шампионите - "Гнездо на орли".

Собственикът на Лудогорец Разград Кирил Домусчиев игра  като централен нападател на своя отбор. В състава на аматьорския първенец личаха имената на премиера Бойко Борисов, националите  Станислав Манолев и Ивелин Попов, играчите на ЦСКА Иван  Бандаловски и Жуниор Мораеш и крилото на Левски Симеон Райков.

Шампионът и носител на купата на България Лудогорец започна  със следния състав: Аргилашки, Шоко, Барт, Димитров, Кайшара,  Генчев, Бургзорг, М. Александров, Иванов, Гуела, Кирил  Домусчиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

XIZOR
22.06.2012 11:22

И какво се опитва да направи?Може би магистрали, сигурно, но ти знаеш ли колко завършени магистрали има а?
Точно една и то само заради това, че е 10 км. И дори направена не както трябва, щеше да издавят циганите с нея, но дори и цигани те са хора.Може би си мислиш, че като реже ленти той прави нещо нее тези ленти се режат благодарение на общинските кметове и тяхната работа в 90% от тези случаи.И аз не искам ДПС но той ББ си гледа интереса и си мисли как да си направи предизборната, по коя телевизия да го дават там ли му е мястото а?То и телевизиите са ни едни поскъпвала захарта те го отразяват като хубава новина но това за тях е перфектно те това чакат да имат новини за тях раят настъпи с идването на ГЕРБ всеки ден поскъпва нещо=на новини и ГЕРБ за тях са добри.Но нека догодина има избори и ти гарантирам че ГЕРБ повече от 60 депутата няма да вкара.

XIZOR
22.06.2012 00:22

Цяла България на бунт и протести нашия топка рита браво страшен премиер си имаме!*angry*

brickbat
22.06.2012 10:43

Хаха как може да кажеш, че този наркотрафикант, мутра, простак и да не изброявам още се опитва нещо да прави???? Ти знаеш ли колко пари открадна този боклук бе и хората покрай него!? Супер повърхностно мислиш... да аз предпочитам Станишев пред този надменен хамалин, който грам не разбира от каквото и да е освен да краде пари. Аз също не искам ДПС да управляват и няма, така или иначе ако се позамислиш следващото правителство евентуално ще бъде Герб и ДПС или БСП и Кунева!

KILLna7
22.06.2012 01:31

И като е премиер какво? Няма право да играе футбол ли. Какъв бунт и какви протести искаш? Сергей Станишев или Доган предпочиташ? Вземи виж, че за разлика от другите досега поне този министър се опитва да направи нещо по-добро за нашата държава.. (макар и в някой случай да не става както трябва)