Легроталие стана писател номер 1 в Италия

19:43
Легроталие стана писател номер 1 в Италия
Защитникът на Ювентус Никола Легроталие за кратко време се превърна в писател номер 1 в Италия, след като неговата автобиография, наречена "Направих обещание" се превърна в бестселър на Апенините.

В тази своя творба сърцатия защитник на "Старата госпожа" разказва своята житейска история, изпълнена с главоломни извисявания и падания от високо.

Легро разкрива, че не е успял да се наложи в Ювентус през първия си престой в клуба, защото е бил твърде надменен и е смятал, че успехите му ще дойдат без никакъв труд и отдаденост на каузата. 32-годишният играч разкрива, че сега е намерил правилния път в живота си в лицето на Иисус Христос и животът му коренно се е променил.

Защитникът е един от най-отдадените католици в съвременния футбол, като дори носи фланелка с номер 33, символизираща Христовата възраст.

"Нямам намерение да правя име като писател. Аз не съм способен на подобно нещо. Обещах да напиша тази книга, но оттук нататък ще се занимавам само с футбол", коментира Легроталие пред "Спортмедиасет".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация