Босът на Барса нападна Специалния

09:37
Босът на Барса нападна Специалния
Президентът на Барселона Сандро Росел подхвана нова атака към Реал Мадрид и Жозе Моуриньо.

Миналата година Специалния бръкна в окото на помощник треньора Тито Виланова по време на Ел Класико.

Росел не подмина инцидента и сега, като коментира: "Бих се извинил, ако моят клубен треньор бръкне в окото на някого. Никога не бих приел наставник, който би печелил мачове с цената на всичко".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mukovd
21.06.2012 17:33

[@link http://www.youtube.com/watch?v=zlH4Exz9svc&feature=related] а значи няма проблем да удрят Моуриньо

Manower
21.06.2012 12:41

Дришльото си ти! Бръщолевиш си глупостите ама явно не си изтрезнял от вчера или просто толкова ти е акъла...Направи си поне труда да научиш името на треньора на Барса,бе! Толкова селска постъпка от Моу с това бъркане, няма накъде...Може и да го издигате на пиедестал, че голям треньор ама е и голямо лайно с извинение, според държанието му и глупостите, които върши! Явно както ти и той не знаете какво е УВАЖЕНИЕ!

marrinov
21.06.2012 20:35

Защо да му помни името бе да не е нещо повече от него Моу е прав браво Моу ти си човека дано до година парцелона ядат много бой от Кралете на Европа както са го яли винаги сега да ги видим без Гуардиола какви лешове са *wink* .

Vikingit
21.06.2012 12:06

Е, какво си казал? Въобще една словесна дрисня. Напиши едно изречение ама да е смислено. Казва се Вилянова. Определението, което си дал за него е паралия, който не разбира от футбол. Дали не си кръгъл идиот, а?

zidanerm
21.06.2012 10:11

"Никога не бих приел наставник, който би печелил мачове с цената на всичко" ...Ми така е,като нямаш страст в кръвта към играта е така ... Дано някой ден Пеп ви се върне и отново я има тази спортменска връжда..да има напрежение и страст към играта..да се получава най-големия мач в история след всяко Ел Класико ...и всеки,свързан с двата клуба,да подкрепя тима си независимо от всичко,а не някакви паралии,които не разбират от футбол (като Титонова ли,какъвто е там) ... Пеп-Моу...това е истинския сблъсък .. този дришльо колкото и трофеи да ви докара,за което силно се съмнявам,макар че не е невъзможно,вие си имате играчи,така че не се изисква много от тоя дришльо,та колкото и трофеи да ви докара,няма да създаде такава тръпка ..щом не би дал всичко,само и само да видиш запалянковците си обляни в сълзи от радост ..

MaLkO_LuD94
21.06.2012 14:25

Това да имаш страст означава да бъркаш в на хората очите и да ги настъпваш и обиждаш и да се държиш арогантно и смешно ли ???