Трансферен дневник - 20 юни: Юнайтед следи "новия Роналдо", Вермален вариант за Барса

18:29
Трансферен дневник - 20 юни: Юнайтед следи "новия Роналдо", Вермален вариант за Барса
Вижте водещите трансферни новини за 20 юни:

►Левски има интерес към холандския нападател Коен Ван дер Бийзен, съобщава полската преса. 193-сантиметровият таран е свободен агент, след като в понеделник прекрати договора си с полския Краковия, който отпадна във втора дивизия. 26-годишният Ван дер Бийзен беше привлечен в тима от Краков срещу 150 хиляди евро от Го Ахед Ийгълс през миналото лято, но не успя да впечатли с изявите си, след като реализира само 4 гола в 24 мача от първенството на Полша.

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви вчера, че клубът иска да привлече още един централен нападател, с което лятната селекция приключва. Той каза, че в момента се водят разговори с двама играчи за поста.

►Лудогорец почти сигурно ще задържи бившия централен защитник на Лестър Александър Тунчев, съобщава "Тема Спорт". В края на месеца договорът на футболиста с английския тим изтича. Тунчев ще пътува с шампионите за лагера в Австрия и вероятно ще остане за постоянно в тима от Разград, съобщи треньорът на Лудогорец Ивайло Петев.

►Унгарският национал Адам Вас пристига в София днес за последни преговори с ЦСКА, информира "Тема Спорт". Халфът идва от италианския Бреша. Той няма да кара проби и ако се разбере с шефовете на червените, ще подпише за 2 години.

►Аржентинецът Николас Мартинес е пред трансфер в ЦСКА, разкрива "Меридиан мач". Футболистът играе като атакуващ халф и ляво крило. Очаква се той да се присъедини към червените със свободен трансфер. Мартинес трябва да дойде в България до края на седмицата.

►Ботев Пловдив привлече нападателя на Левски - Иван Цветков, който подписа 2-годишен договор с новаците в елита, съобщи официалният уебсайт на "канарчетата". През последния сезон Иван Цветков игра за Левски, като показа добра резултатност с 14 гола в 35 мача.

►Бразилският национал е един от най-желаните нападатели от грандовете на Стария континент, като от доста време таблоидите в Португалия и Великобритания го свързват с трансфер на "Стамфорд Бридж".

"Челси са шампионите на Европа. Всеки би искал да играе там и аз не съм изключение. Ще бъда щастлив, ако се осъществи трансферът ми там. Оставям всичко в ръцете на Порто. Аз имам договор с тях и съм щастлив в този отбор. Постигнах всичко през последните четири години. Този клуб ще остане в сърцето ми, независимо какво се случи това лято или в следващите години", обяви Хълк пред португалското издание "O Jogo".

►От ръководството на Фиорентина обявиха, че няма да продават нападателя си Стеван Йоветич. Черногорският национал се свързваше с трансфер от Флоренция това лято, след като се пусна слух, че Челси ще извадят 20 милиона лири за играча.

"Във връзка със слуховете, свързани с Йоветич, собственикът на Фиорентина Андреа Делла Вале е категоричен, че играчът няма да излезе на пазара", пише в изявление от щаба на Ла Виола.

►Валентин Илиев ще подпише двегодишен договор с украинския Волин Лутск. Българинът ще премине при украинците като свободен агент, след като договорът му със Стяуа Букурещ изтече и не бе подновену съобщи румънската преса. Във Волин защитникът ще се събере с бившите си съотборници в Стяуа Корнел Бута и Силвиу Изворяну.

►Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е уверен, че звездата на тима Робин ван Перси ще остане на "Емирейтс Стейдиъм" и не вижда причина играчът да преминава от Висшата лига в Серия "А".

"Той ще остане в Арсенал. Няма никаква причина да отиде в Серия "А" - нито от гледна точка на престижа на лигата, нито от нивото на игра, както и от финансови съображения", уверен е Венгер, който каза това в интервю за "Ла Република".

►Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е твърдо решен да привлече централен полузащитник през лятото. Шотландецът вече взе асът на Борусия Дортмунд Шинджи Кагава. Според френския "L’Equipe", звездата на Тотнъм Лука Модрич, който е с цена от 30 милиона евро и струващият 26 милиона евро Тиаго Алкантара са в полезрението на Фъргюсън.

►Полузащитникът на Манчестър Сити Найджъл де Йонг иска да остане в клуба. Настоящият договор на холандския национал изтича следващото лято.

"Договорът ми изтича следващата година и съм в добра позиция. Искам да остана в Манчестър Сити. В клуба съм от три години и се чувствам, наистина добре. Спечелихме ФА Къп и титлата в първенството, което са двата най-големи трофеи в Англия", каза Де Йонг.

►Себастиан Джовинко ще напусне Парма, за да се завърне в Ювентус, съобщи агентът му. Ювентус ще плати на дуковете около 11 милиона паунда за правата на играча и по този начин Джовинко ще стане на 100% собственост на родния си клуб.

"Той ще се завърне в Ювентус, за да остане и няма да бъде използван като разменна монета. Няма съмнение в това след последните два сезона, които имаше", каза Андреа Д’Амико за "Radio Kiss Kiss".

►Нападателят на Челси Дидие Дрогба подписа официално с китайския клуб Шанхай Шенхуа. Котдивиарският футболист парафира договор за две години и половина, което ще го задържи в клуба, където играещ треньор е бившият му съотборник Никола Анлека, до 2014 година.

"Обмислих всички предложения, които получих през последните няколко седмици, но мисля, че Шанхай Шенхуа е правилният ход. Търся нови предизвикателства. Искам да опозная нови култури и се вълнувам за развитието на китайския футбол", каза Дрогба.

►Милан намери заместник на Кристиан Абиати в лицето на Хосе Рейна, информира "Дейли Мейл". Според новината на британския таблоид, наставникът на "росонерите" Масимилиано Алегри е насочил поглед към стража на Ливърпул, чието бъдеще на "Анфийлд" все още е под въпрос.

►Томаш Кушчак премина в редиците на втородивизионния английски тим Брайтън със свободен трансфер от Манчестър Юнайтед. Договорът на полския вратар с "чайките" е за 2 години.

►Ясни са трите варианта пред Барселона при евентуален провал на трансфера на Хави Мартинес от Атлетик Билбао. Според информацията на английския таблоид "Мирър", треньорът на "каталунците" Тито Виланова, ако не успее да договори звездата на баските, ще се опита да привлече един измежду Томас Вермален, Давид Луис и Венсан Компани.

Междувременно в английската преса се появи снимка, на която Томас Вермален позира с капитана на Барселона Карлес Пуйол. Двамата са били заснети в един ресторант в Ибиса, което още повече засили трансферните спекулации около белгийския национал.

►Немският Волфсбург се подсили с услугите на защитника Емануел Погатец. 29-годишният австрийски национал пристига на "Фолксфаген Арена" с трансфер от Хановер 96.

►Уест Хям продължава с летните си покупки. Полузащитникът на Уигън Мохамед Диаме ще е третото ново попълнение в състава на "чуковете", които през миналия сезон се завърнаха в английската Висша лига. Договорът на сенегалеца с Латикс ще изтече в края на този месец и затова трансферът му в лондонския тим ще бъде официално финализиран на 1 юли. Както е известно, по-рано Уест Хям си осигури подписите на Юси Яскелайнен и Стивън Хендерсън.

►Милан търси решение на проблемите си, свързани с позицията ляв бек. "Росонерите" планират да се подсилят с един измежду Федерико Балдзарети и Андреа Досена, твърди "Кориере дело Спорт". Както е известно, по-рано от ръководството на тима обявиха, че през настоящия летен трансферен прозорец няма да хвърлят големи пари за нови попълнения.

►21-годишният полузащитник на Челси Якоб Мелис ще продължи кариерата си в тима на Барнзли. Англичанинът не успя да си резервира място на "Стамфорд Бридж", след като изкара един сезон под наем с екипа на "песовете", които вече закупиха правата му.

Манчестър Юнайтед тръгна по следите на крилото на Порто Джеймс Родригес, информира "Дейли Мейл". Колумбийският футболист е определян от мнозина като новия Кристиано Роналдо, като цената му на трансферния пазар варира около 25 млн. паунда. Младият талант на "драконите" е гласен за заместник на Нани, който не желае да подпише нов дълъг договор с "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arteta98
20.06.2012 23:28

►Манчестър Юнайтед тръгна по следите на крилото на Порто Джеймс Родригес, информира "Дейли Мейл". Колумбийският футболист е определян от мнозина като новия Кристиано Роналдо, като цената му на трансферния пазар варира около 25 млн. паунда. Младият талант на "драконите" е гласен за заместник на Нани, който не желае да подпише нов дълъг договор с "червените дяволи".

това е новият Роналдо . Като ви марзи да четете не се обаждайте.

TheoWalcott14
20.06.2012 21:55

карат ме да се смея *lol* Вермаелен и Компани за мен са най добрите защитници в света едва ли Венгер и Манчини ще ги пуснат при тея дрислъовци ...

Durantula
20.06.2012 21:13

и кой е новият Роналдо ? Модрич О_о

ManUtd19
20.06.2012 21:21

Поне прочети всичко преди да задаваш тъпи въпроси... Манчестър Юнайтед тръгна по следите на крилото на Порто Джеймс Родригес, информира "Дейли Мейл". Колумбийският футболист е определян от мнозина като новия Кристиано Роналдо, като цената му на трансферния пазар варира около 25 млн. паунда. Младият талант на "драконите" е гласен за заместник на Нани, който не желае да подпише нов дълъг договор с "червените дяволи".

arsenal4yy
20.06.2012 20:11

ХАХААХХА Вермаелен в Барса..просто нямам думи !

fen_na_juventus
20.06.2012 20:01

►Себастиан Джовинко ще напусне Парма, за да се завърне в Ювентус, съобщи агентът му. Ювентус ще плати на дуковете около 11 милиона паунда за правата на играча и по този начин Джовинко ще стане на 100% собственост на родния си клуб.

"Той ще се завърне в Ювентус, за да остане и няма да бъде използван като разменна монета. Няма съмнение в това след последните два сезона, които имаше", каза Андреа Д’Амико за "Radio Kiss Kiss".

Урааааааааааааааааааааа!!! *party*

Strraxo
20.06.2012 19:45

Трансферен дневник - 20 юни: Юнайтед следи "новия Роналдо кой е новия Роналдо !?

Mukovd
20.06.2012 19:23

А днес Дрогба е потвърдил че преминава в Китайския Shanghai Shenhua. Желая му много късмет и благодаря на всичко което е направил за Челси. Велик! Легенда!

shaibataw3
20.06.2012 19:18

►Милан намери заместник на Кристиан Абиати в лицето на Хосе Рейна, информира "Дейли Мейл". Според новината на британския таблоид, наставникът на "росонерите" Масимилиано Алегри е насочил поглед към стража на Ливърпул, чието бъдеще на "Анфийлд" все още е под въпрос.

Тази новина ме радва през целия ден *beer**beer**beer*

Juan_Mata10
20.06.2012 19:15

Барса наистина ли си мислят,че могат да привлекат титулярни защитници от топ отбори

Vikingit
20.06.2012 20:04

Ти как мислиш? Нали за Барса се чудиш, не за Чавдар Етрополе?

persie1992
20.06.2012 18:40

Vermaelen – Arsenal is my club And I Have No Intention Of Leaving Arsenal
Все още ли мислите, че е вариант? *smile*