Юнайтед откраднаха Федерико Мачеда, третират играчите като добитък

12:29
Юнайтед откраднаха Федерико Мачеда, третират играчите като добитък
Ръководството на римския Лацио днес заяви, че отборът на Манчестър Юнайтед е откраднал техния млад нападател Федерико Мачеда, който реализира победното попадение при драматичната победа на "червените дяволи" над Астън Вила с 3:2 през уикенда.

17-годишният таран стана герой за английския шампион в неделя, когато вкара забележителен гол и върна Юнайтед на върха в класирането на Висшата лига на Англия.

Тимът на Лацио, където Мачеда започна своята кариера, се сетиха точно днес, че англичаните били откраднали техния играч. Президентът на "орлите" Лотито заяви за "Дейли Мейл":

"Всички тези играчи бяха откраднати от този клуб. Те никога не показват нужния етикет в тези ситуации. Те отиват при родителите и им дават пари и важни работни места. Това все пак се момчета, които идват от бедни семейства. Родителите базират своя избор на базата на икономическите интереси. Това не е морално! Това е като пазар за добитък. Младите играчи са третирани като добитък."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

door_to_hell
07.04.2009 16:46

тоя пък чак сега се е сетил за Мачеда че бил ж негоция отбор когато той донесе победата на Манчестър *wink*

denso_90_vn
07.04.2009 16:34

kusmetko ------> много си прав за българската селения човече но аз нямах предвит третират като сила а като изисквания и дизциплина ! малчогани на по 7 , 8 години ги наказва за закаснения и това е не само там ! а и в други тимове от топ 4 ! Чекси примерно ако е качил килограми търпи глоби и това ми се струва прекалено за 14 годишни деца ! вярно дисциплина но незнам !може би и в българия требва да е така !

kusmetko
07.04.2009 13:40

denso_90_vn незнам този твой приятел каде е ходил и кво е видял , но мога да ти кажа ,че точно в англия малко ме съмнява да третират играчете си тук е по вероятно , но не и там .Те си имат закони такива ,че дори неможеш да се изпюеш на пътя като вървиш тоест не е като при нас селения... и на дали някой ще ходи да играе там ако има нещо подобно.

denso_90_vn
07.04.2009 13:28

абе Юнайтед незнам крали ли са го ама наистина им е лошо отношението към играчите ! един приятел е ходи в Англия и е чувал от хора там че в школите ги третират жестоко ! а те в тея школи са деца забога ! а представям си как се отнасят с футболистите си --->обувки и други хвърчат по тях ! евала на Бекам че се махна !

PRI_A_TEL
07.04.2009 13:24

Хахахах, чудно ми е ако беше някои смотан отбор дали Мачеда щеше да отиде там дори и да му предложат повече? Просто евала на скаутите на Юнайтед които намират такива играчи в които си заслужава да се вложат пари. Инъче може ли да ми кажете кога щяхме да гледаме такива обрати от неочаквани играчи в супер важни мачове? А на последниь коментар че Юнайтед били най тъпия отбор само ще попитам нашите български отбори какви са? Ръководствата на клубовете винаги правят глупости, но пък на терена има играчи не бачкатори на строеж, мениджъра на Лацио не знае къде се намира тоя сезон и се чуди какво да каже, а съм сигурен че нямаше да пусне Мачеда още 2-3 години да играе в първия отбор. Така че Glory Glory Man United

pappi
07.04.2009 13:13

След дъжд качулка !!! *thinking* Не са го откраднали,а са го привлекли с по-добри условия и са му гласували доверие....като е бил такъв талант и за Лацио,те да го бяха задържали,а не сега да реват

DeathRacer
07.04.2009 12:48

Когато си направи великия дебют са сетиха да кажат че са го откраднали.Преди това като не беше толкова известен защо не го казаха това.Ман Юнайтед най-велики.Glory Glory Man United.

Mumun4o
07.04.2009 12:34

да ..сега като стана известен ..веднага са го откраднали *sick*