Стойчо иска Стоян, Рубин извади 2 милиона евро за Мораеш

08:31
Стойчо иска Стоян, Рубин извади 2 милиона евро за Мораеш
Тема Спорт:

Левски уреди бразилец

Левски уреди шестото си ново попълнение през този прозорец. Сините се договориха с офанзивния халф Марсио Иванилдо Да Силва – Марсиньо. Очаква се сделката да бъде оповестена днес.Кариоката най-вероятно ще бъде представен на пресконференция в петък. Полузащитникът бе един от водещите футболисти на Апоел Лимасол през миналия сезон.

Стойчо иска Стоян Колев

Стойчо Младенов иска Стоян Колев да пази за ЦСКА през новия сезон. Червените вече са осъществили контакт с Черноморец Бургас, за да разберат условията, при които могат да вземат вратаря. Колев е шампион с ЦСКА през 2003-а, когато треньор отново бе Стойчо. Отношенията между армейците и акулите са крайно обтегнати, а конкретна оферта за стража няма, съобщиха от бургаския клуб.

Лудогорец чака кариока

Лудогорец чака бразилски атакуващ халф. Той трябва да се появи днес или утре в лагера на шампионите. Засега името му се пази в тайна. Кариоката трябва да вземе участие в контролата с Витоша Бистрица в четвъртък.

7 дни спорт:

Бюджетът на Лудогорец 10 милиона лева

Бюджетът на Лудогорец през новия сезон ще бъде 10 милиона лева. Шампионите са взели решение да не раздуват излишно разходите, въпреки историческата титла. Предвидени са специални премии за влизане в групите на Шампионската лига или Лига Европа.

Рубин извади 2 милиона евро за Мораеш

Рубин Казан е предложил 2 милиона евро за нападателя на ЦСКА Жуниор Мораеш. Шефовете на червените обаче няма да бързат с решението си, тъй като за голмайстора има и други запитвания. От Армията вече съобщиха, че ще пуснат Мораеш само при много изгодна оферта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация