Тотнъм влезе в контакт с Вилаш-Боаш

16:46
Тотнъм влезе в контакт с Вилаш-Боаш
От Тотнъм са се свързали с представители на Андре Вилаш-Боаш в търсенето си на нов мениджър за първия тим, съобщават английските медии.

Хари Реднап изненадващо бе уволнен от поста миналата седмица, след като изведе отбора до четвъртото място във Висшата лига.

Тотнъм обаче няма да играе в Шампионската лига, след като шампионът там Челси сложи ръце върху последната квота за състезанието от Англия. Би Би Си съобщават, че вече има разговори между агента на португалския спец и Тотнъм.

Самият Вилаш-Боаш е заинтересуван от възможността да поеме Тотнъм, съобщават други източници. Вероятно самият президент на "шпорите" Даниел Леви ще поеме лично търсенето на нов мениджър.

Споменават се и имената на Дейвид Мойс от Евертън, както и селекционера на Франция Лоран Блан. Контрактът на последния с Френската футболна федерация изтича след края на Евро 2012, но Блан по-скоро ще остане на поста си, отколкото да премине в Лондон. Роберто Мартинес от Уигън също е смятан за евентуален кандидат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LondonIsBlue
20.06.2012 18:03

Браво ЩОРИ ВИЕ СТЕ *lol* ПАХАХХХА най жалкият отбор след арсенал еии

dzhalev_71
18.06.2012 16:58

Ако го вземат и го оставят да си наложи идеите след година две Шпорите спокойно вече ще могат да се нарекат претенденти за титлата. А и така Дербитата на северен Лондон ще станат по-интересни.

Neooo_1995
18.06.2012 18:29

С парите от трансферите които прогнозираш.Шпорите ще вземат подобаващи заместници на триото.

persie1992
18.06.2012 18:12

Еми ако си заминат Бейл, ВДВ и Модрич трудно ще се върнат от този шок. А и наемът на Адебайор свърши...