Прогнозите на специалиста за Евро 2012, 18 юни

12:48
Прогнозите на специалиста за Евро 2012, 18 юни
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

По време на Европейското първенство ще излизат статии, които съдържат прогнози за мачовете от шампионата през дадения ден.




На Италия й трябва задължителна победа и подходяща развръзка в другата среща, за да се промъкне до фазата на директните елиминации. Сценарият за скуадрата трябва да включва ранно повеждане и по-възможност повече попадения в противниковата мрежа и помощ от Испания. Ейре в последната среща с Испания показа нулева тактическа дисциплина, рехава отбрана и тотална липса на желание за водене на футболна битка. Капацитетът на отбора е доста малък и смело може да се твърди, че точно Ейре е най-слабият тим на настоящото европейско първенство по футбол. Ситуацията за Италия е доста деликатна, като тимът и преди се е измъквал от подобни завързани групи, но сега продължаването му не зависи само от него, а това което тимът може да направи като програма минимум е да вкара няколко гола на най-слабия тим в надпреварата и да следи обстановката в другата среща спокойно. Шансът Италия да води още на полувремето тук е доста голям, а и ставката за това е една от малко предлагани, които съблазняват в тази среща.
Прогноза: 1 Първо полувреме
 


Тук според мен и двата тима основно ще следят случващото се на мача Италия – Ейре и едва ли ще хвърлят много сили в това да се надиграват. Доста подценяван е фактът, че при победа на Хърватия тук и победа на Италия дори и минимална, Испания отпада от надпреварата. Хърватия е качествен отбор, предвождан от доста стойностен и мислещ треньор, като тимът ще направи всичко по силите си да се класира не с помощта на други тимове и договорки, а със собствени усилия. Мачът вероятно ще протече като едно тактическо надиграване, а букмейкърите съвсем стандартно смятат, че щом в срещата ще участва Испания, то попаденията ще изобилстват. Точно в тази среща според мен това няма как да се случи и дори да има попадения те ще бъдат едва ли повече от 2-3 и то максимум. Опцията за под 2,5 гола също си заслужава, но предвид очакванията на букмейкърите и предложените ставки от тях, почти сигурната според мен опция под 3,5 гола е далеч по-удачна. При такъв коефициент тази опция дава възможност и за по сериозен подход спрямо нея. Демотивацията в хърватския лагер може да направи така, че в края Испания да измъкне победата при негативно развитие на мача на Италия, но едва ли това ще се случи с помощта на доста попадения, а и голяма част от мача вече ще е изминала.
Прогноза: Под 3,5 гола

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Malkiq2010
19.06.2012 10:44

Прекрасна прогноза за Хърватска - Испания повярвах му и направих лапалома накрая *smile*

Vikingit
19.06.2012 10:21

ААа виж ги, виж ги реално нещата, точно така, точно така...

psiharizlle
18.06.2012 15:33

добре ве за кво ги даваш тия прогнози те нямат никакъв коефицент интересно ми особено това под 3.5 гола какъв ли е коефицента?

Johan_Cruyff_14
18.06.2012 16:04

1.44 е в бет365.

Alcaida
18.06.2012 14:18

Италия - Ейре 2:1 или 3:1, но със сигурност е НАД 2.5 гола *cigarette*
Хърватия - Испания 0:2 или 1:3, но уговорки за "Х" надали *beer*
Испанците ги интересува единствено 1-вото място в групата !
На Хърватия им остава да се надяват на грешка на Жабарите - нищо друго в случая !
Но колкото и да не ми се иска, смятам, че слабата игра на Ейре ще класира Италия напред !

bobby_123
18.06.2012 14:13

Предвид дадените прогнози, очаквам следващите да са нещо от сорта на "над 0.5 гола" и "над 5 корнера".