Батков призна за черно тото в Левски

18:42
Батков призна за черно тото в Левски
Собственикът на Левски Тодор Батков направи разкритие, че някои от мачовете на сините в миналото са били манипулирани с цел печалба от залагания. Босът призна, че черното тото е засегнало Левски на два пъти. Първият път е в мача с ЦСКА през есента на 2009 година, когато се разрази скандалът с Казанската афера. Вторият случай е загубата с 0:5 от Спортинг Лисабон в среща от Лига Европа.

"Имах съмнения за два мача на Левски и за двата опасенията ми се потвърдиха. Става въпрос за двубоите с ЦСКА и Спортинг Лисабон. Получих информация, че за срещата в Португалия са били направени големи залози на един специфичен залог - за загуба на Левски с 5 и повече гола. Предполагам, че залозите са направени от свързани с наши футболисти хора, от самите играчи или конкретно от един от тях. Няма да му казвам името, но всички знаете за кого става дума", заяви Батков в ефира на БНТ.

Както е известно, Батков на няколко пъти нарича бившия вратар на сините Георги Петков "Мистър Файв ъп" (от пет нагоре), така че може би босът визира именно Петков.

По време на мача със Спортинг тогавашният вратар на Левски бе обвинен, че е допуснал три леки гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

likata
18.06.2012 10:55

Ами ти за какъв к.у.р си там господин президент, говори с имена със съответните органи. Какво криеш защо говориш с недомлъвки ,като те е страх и не можеш да се справиш изчезни.

manutd_forlife
17.06.2012 20:41

да, точно в европа са уреждани мачове, без съмнение...

IvanIR
17.06.2012 19:01

лъже, лъже ...като знае що не заложи *lol*. Аз да имам такава информация ....*lol*