Спряха правата на съдията на ЦСКА -Славия

19:25
Спряха правата на съдията на ЦСКА -Славия
Съдийската комисия към Българския футболен съюз спря правата на четирима рефери заради допуснати грешки в изминалия 20-и кръг на първенството на България. Това са Ангел Ангелов, Ахмед Ахмед, Николай Христов и Цветан Георгиев.

Ахмед Ахмед, който е ръководил мача между Локомотив Пловдив и Спартак Варна, спечелен от домакините с 2:1. Наказан е и помощникът му Николай Христов от същия мач.

Цветан Георгиев беше главен съдия на мача в Кюстендил между Беласица и Пирин Благоевград (1:4), след който петричани подадоха жалба.

Ангел Ангелов пък си навлече гнева на ръководители, играчи и фенове на Славия след вчерашното поражение с 1:2 от ЦСКА на стадион "Българска армия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dido__
09.04.2009 14:24

КАКВО СТЕ СЕ СЕ РАЗМУЧАЛИ ГОВЕДА ТАКИВА *sick* ,НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ НА СТАДИОН"ТИЧА".КОЛКО ПЪТИ САДИЯТА Е ПОСОЧВАЛ ДУЗПА В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА ЗА ВАШЕТО МИЖАВО ОТБОРЧЕ,ГОРДО НАРИЧАНО уевски.КАКВО ВИ Е ВИНОВЕН САДИЯТА ЧЕ СТЕ СИ ВЕЧНО ВТОРИ,ИСТИНАТА Е ЕДНА ПРОСТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ИГРАЕТЕ,ЗАТОВА ОТИДЕТЕ ТАМ ОТ КЪДЕТО СТЕ СИ ИЗПЪЛЗЯЛИ И СЕ УЧЕТЕ ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРИ КАК СЕ ИГРАЕ ТАЗИ ИГРА.

deimian3
07.04.2009 10:04

*devil* най-добрия садия е ангел ангелов

vsk
07.04.2009 00:06

Ха ха за кфа Англия говорим бе ораааа?Ми то там са най продажните и съдии и футболисти.За едната гола чест вече нама кой да играе иначе е човешко да се греши грешат и в Англия и в Испания и в Бразилия ако щете само че там отборите си могат за разлика от нашите.Тук всичко става с клизма,така че няма смисъл от файдата.ЦСКА е на първо място мача отмина и до няколко дена всичко ще е забравено а тези съдии ще си свирят отново и няма да има проблем.Така е в любимата ни България.И както е казал поета -"Прост народ - слаба държава"!Е това е истината то всичката я втасахме та една дузпа ша ни опраии - ха ха Блаженни са вярващите!

Stay_CooL
06.04.2009 22:40

МН ясно че ще му спрът правата то си нямаше дуспа *thumb_down*

paunQ
06.04.2009 20:40

Сигурно се учат от Майк Райли за това...

beckham_07
06.04.2009 20:28

На вскички дано да им спрат правата.Биава ли да се излатаме всеки кръг като италианците през 2та Световна.Да минав всички на обучение в чужбина(най-добре в Англия),че с това свирене там и в конференциите няма да им дават да водят мачове!!!!!!!

mite80
06.04.2009 20:11

Така ли му било името на най-некадърния съдия в цялото българско футболно пространство. ангел ангелов - за този червей дори не си заслужава да си хабя клавиатурата. Ако и сега онези подлизурковци в БФС не го накажат до живот този смешник и пародия на рефер, ще се разбере , че и те обслужват някои интереси с поръчкови съдии като този охлюв. "Чернодрешкото" ангелов не заслужава дори да свири в селските групи, защото и там дори ще опорочава мачовете. Но там поне като сгреши и след това има бой, бой, бой до спукване. То това заслужава мижитурка като този. Учудващо за мен е , защо тук не присъства името на друг съдия който опорочи мача във Варна.