Ван Бомел: Трябва да следваме примера на Испания

10:29
Ван Бомел: Трябва да следваме примера на Испания
Капитанът на холандския национален отбор Марк ван Бомел е категоричен, че никой не е очаквал оранжевите да нямат нито една спечелена точка след два изиграни двубоя от груповата фаза на Евро 2012. Финалистът от Мондиал 2010 загуби с 0:1 от Дания и след това падна с 1:2 от един от фаворита за титлата Германия.

"Никога не съм си мислел, че ще попаднем в подобна ситуация - два мача и нито една спечелена точка. Не вярвам да има човек, който е очаквал това", заяви Ван Бомел.

"Преди мача на Испания с Ейре се говореше, че атмосферата в съблекалнята на испанците не е добра. Те спечелиха с 4:0. Атмосферата и в нашата съблекалня не е на необходимото ниво, дано и ние победим с подобен резултат срещу Португалия. Трябва да следваме примера на Испания", заяви шеговито опитният 35-годишен полузащитник.

Тази вечер Холандия се нуждае от победа с два или повече гола срещу Португалия. В същото време Германия трябва да победи Дания и това ще даде възможност на холандците да се класират за четвъртфиналите.

"Няма начин настроението ни да бъде добро след двете загуби. Атмосферата винаги е много по-добра, когато се печели. Имаме един последен шанс и ще се борим до последния съдийски сигнал", завърши Марк ван Бомел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
17.06.2012 11:59

И аз си мисля,че ,ако пусне Ван Дер Ваарт взесто Бомел, Холандия ще бие без проблем*thumb_up*

justbork0
17.06.2012 11:41

Аз мисля, че Ван Бомел не трябва да започва мача като титуляр, на негово място трябва да започне ВДВ, а в последствие след като заводят 2-0, към 70та може да го пуснат ! Просто няма място на терена, при наличието на тези футболисти. И в двата мача имаше ситуации, в които именно през него минаваха няколко опасни атаки за противниците им.