Сантош: Дисциплината ни не даде шанс на руснаците

08:25
Сантош: Дисциплината ни не даде шанс на руснаците
Старши треньорът на гръцкия национален отбор по футбол Фернандо Сантуш смята, че победата над Русия с 1:0 в последната среща от група А на Евро 2012 е постигната най-вече с концентрация и дисциплина.

"Концентрацията на момчетата реши изхода на този мач. Трябваше и останалите мачове да ги проведем по този начин, особено се отнася за първата среща, когато пропуснахме победата. Не се отпуснахме нито за миг, дисциплината беше на такова ниво, че не позволихме на противника изобщо да играе. Благодаря на всички футболисти, които играха на върха на възможностите си, че даже и повече. Преди мача им казах, че имам пълно доверие във всеки един от тях. Важното беше и да бъдат балансирани в действията си, за да не се получават червени картони като в първата среща. Но мога да кажа, че днес не бяхме по-добри от Русия, докато в мача с чехите не бяхме по-слаби, за да загубим. Разбира се, много е важно, че подарихме радост на гръцкия народ и на тези 4 хиляди души, които ни подкрепяха. Попитан за мнението му за жълтия картон на Карагунис, португалският старши треньор заяви: По принцип не коментирам съдийството. Каквото е решил реферът, това е. И да е имало дузпа, и да е бъл п рав съдията, ние приемаме решението и знаем, че Карагунис няма да играе на четвъртфинала. Ще трябва да му търсим заместник, а това е моя работа", обясни Фернандо Сантуш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stenkata
17.06.2012 08:35

срещу германия и дисциплината няма да помогне...

Vikingit
17.06.2012 10:34

Абе какво злобееш толкова- хората излязоха по невероятен начин от групата. Кой им е крив на малоумните руснаци, че излязоха на разходка?! И като паднат от Германия какво?! 1/4 финала е страхотен успех