Живко Миланов: Левски остава фаворит за титлата

20:19
Живко Миланов: Левски остава фаворит за титлата
Защитникът на Левски Живко Миланов заяви, че въпреки загубеното първо място в класирането на "А" група, настроението в лагера на "сините" е добро.

"Естествено, че малко ни е яд, но настроението все още е добро. Смятам, че оставаме фаворити. Ние и ЦСКА сме отборите, които ще се борят за титлата. Няма да коментирам съдийските отсъждания в мачовете на другите отбори. Смятам, че за нарушението срещу Гонзо реферът можеше да даде дузпа, но така е преценил. Не мисля обаче, че можем да говорим за тенденциозно съдийство срещу нас. Възстановяването ми върви добре, утре започвам във фитнеса. Трябваше да нося шината още два дни, но я свалих по-рано. Не знам дали ще се върна за мача с Литекс", заяви Живко Миланов, който се появи на днешното занимание на тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Getcatta
06.04.2009 20:30

доброто все още настроение ще е до събота. Съжалявам за невъздържаността си по отношение на ФК Левски, даже се извинявам на феновете не е необходимо да сме груби един към друг, но... тази сляпа вяра в нещо, което е нищо... не мога да си я обясня. Млади хора родени след 1989 година вярват на сляпо в неща които просто не са истина. Левски беше отбора на МВР и това няма как да се отрече, както и това че г-н Батков беше другаря и работеше в структурите на младежката организация на БКП....простете ми, но лицемерието страшно ме дразни и понякога обиждам несправедливо...