Караджинов: Очаквам Левски да стане шампион

15:50
Караджинов: Очаквам Левски да стане шампион
Полузащитникът на Локомотив София Калоян Караджинов сподели днес, че очаква отборът на Левски да стане шампион в "А" футболната ни група през този сезон.

"За мен Левски са най-добрият отбор в България. Мисля, че са малко по-силни от ЦСКА и ще станат шампиони. Не се притеснявам от никой в техния отбор. Надявам се, че ще играем без напрежение. През пролетния полусезон се представяме на ниво. Не знам защо подценявахме през есента слабите отбори и не показвахме добра игра срещу тях, докато срещу силните бяхме мотивирани. Няма как да спечелим всички мачове, но се надявам да постигнем победа на "Герена". Ако покажем какво можем, ще стане хубав мач за феновете, за всички пред екрана, а пък ако имаме късмет ще вземем поне точка", каза Караджинов.

"На грандовете им се помага навсякъде, но да се надяваме, че срещу нас няма да се помогне на "сините" и реферите да не правят грешки в тяхна полза. Мисля, че съдиите започнаха да свирят по-добре напоследък", каза Караджинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
08.04.2009 19:00

На Караджинов му препоръчвам един профилактичен преглед! Все пак бе известно време в Китай, и може да е лепнал някой вирус...? Или пък от ЦСКА са му отказали, и затова ги бръщолеви тези простотии.

bacardy_breezer
06.04.2009 23:43

Ето и Караджов ви го каза чорбари тъпи "За мен Левски са най-добрият отбор в България" *joking*

Milan1989
06.04.2009 19:12

Дай си номера, когато влезем пак в шампионската да ти се обадя. И може и да падаме и да се излагаме,но вие с тоя Ливърпул и/или Леверкузен си останахте, а ние с Удинезе, Артмедия ,Шалке(гост), Вердер(контрола, макар че бяхме...). А ако спорим така и за купи може би до 2050 някой отбор ще вземе да излезе до 1/2 финал на Уефа или да стигне 1/8 на ШЛ.Ма това в сънищата.Сега засега ни остава да спорим кой отбор какво направил,имал а не какво прави има или ще постигне *smile* Щото то в БГ бъдеще няма!!! АКО ИМАШЕ БЪДЕЩЕ БЕРБО „МАРТО „СТИЛЯН и ко НЯМАШЕ ДА СА В ЧУЖБИНА А ТУК И ЩЕШЕ ДА ИМА ПУБЛИКА НА ВСЕКИ МАЧ ПО 15000-20000 ма не това е. А да си те оставям на мира и да отивам да споря за Сливен,Вихрен,Локо/мз/ и ко то това си ми остана,а да и Йовов да ме кара да се чудя как се вкарва.Братовчед ми на 7 вкара такова положение *joking*

LFC_and_CSKA_N1
06.04.2009 15:58

Ще станат шампиони само на сън .. Левски когато стигнат купите на ЦСКА .. да дойдат да ми се обадят ..