Камбуров: Не очаквах такъв старт с Локо София

15:00
Камбуров: Не очаквах такъв старт с Локо София
Нападателят на Локомотив София Мартин Камбуров заяви, че върхът в неговата кариера ще остане завинаги титлата с Локомотив Пловдив.

"Върхът в моята кариера винаги ще остане титлата с Локо Пловдив, дори да спечеля този трофей с друг отбор. Все пак моята състезателна кариера започна от Пловдив и това е тима на сърцето ми. И с "черно-белия" екип станах някакво име във футбола. Дано в кръга, когато е пловдивското дерби, мачовете ни да се разминават с един ден, за да мога да отида да ги подкрепя, като се надявам да победят Ботев", сподели Камбуров.

Според аса на "червено-черните", столичани се представят отлично от началото на пролетния дял на първенството, записвайки пет успеха от пет срещи.

"Да си призная и аз не съм очаквал да такъв старт от Локомотив София, нито пък от себе си. Намерих един чудесен колектив в отбора, сработихме се много отлично и резултатите не закъсняха. Моето привличане бе с цел, по-доброто представяне на Локомотив през пролетния полусезон. Не съм се притеснявал, че няма да играя редовно. Нашата цел е да заемем място, даващо право на участие в турнира за Купата на УЕФА. Нормално е, като играеш с по-добри футболисти, самият ти да се изявяваш на по-високо ниво", добави още Мартин. Камбуров допълни, че всеки тим в шампионата си има различна цел.

"Според мен Левски и ЦСКА ще се борят за титлата, за УЕФА ще си съперничи ние с Литекс, Черно море и Славия, а битката за оставане ще е жестока, като Беласица и Ботев почти сигурно ще изпаднат", коментира нападателят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SvM
11.04.2009 21:12

"Според аса на "червено-черните", столичани се представят отлично от началото на пролетния дял на първенството, записвайки пет успеха от пет срещи."

Ами как не?! *wonder* Камбуров направо цепи напоследък! Тази вечер, от 5 срещи и 5 победи, станаха 6 срещи - съответно 6 победи. *sick* Камбуров си е "АС" в отбора на Локо(сф) и такъв ще си остане.