17 финалистки на конкурса Мис "Национален отбор" (снимки + видео)

12:51
17 финалистки на конкурса Мис "Национален отбор" (снимки + видео)
На 20 юни от 21:00 часа в пряко предаване по Българската национална телевизия ще станат ясни първите три носителки на короните Мис "Национален отбор" - футбол, Мис "Национален отбор" - волейбол и Мис "Национален отбор" - баскетбол. След националния кастинг, за който се бяха записали 784 момичета, само 17 успяха да се класират за последния етап и вече са в тренировъчния лагер в София и се подготвят за големия финал.

"Изборът ни не беше никак лек, защото момичетата, с които се срещнах през последните седмици бяха страхотни и за мен всички за победителки. Сега изборът ще е на журито ни, което за сега ще запазя в тайна, но е на много високо ниво. Както казах в началото - спортът ще избере своите талисмани", сподели Маги Вълчанова, създател на конкурса.

За финала се класираха 17 момичета. Най-много са дамите от София - 6, следвани от Благоевград - 4, Стара Загора - 2 и по една участничка от Пловдив, Сандански, Пазарджик, Ямбол и Плевен. Най-младите претендентки са на 18 години, а най-голямата на 27.

Най-високата дама е 183 см., съответно най-ниската е 160 см. Всички момичета са с перфектни данни, но има и претендентка която е 66 килограма, както и такава която е едва 40 килограма. Инициативата се осъществява с официалната подкрепа на Българския футболен съюз, Българската федерация по волейбол, Българската федерация по баскетбол и Българския олимпийски комитет.

Момичетата, които ще се борят за престижната титла:



















Официалният сайт на конкурса "Мис Национален Отбор" можете да посетите ТУК!




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbolfen
15.06.2012 21:24

редетеги гъз уста гъз уста не му мислете *smile*

monte_carlo
15.06.2012 16:45

На мене най-ми харесаха Анета Станева;Мария Маркова и Тереза Райкова.Но,ако трябва да се спра на една,това безспорно е Мария Маркова,много сладка *tongue*

Omilron
15.06.2012 16:01

18 годишно италианско момиче казало на майка си, че вече 2 месеца няма цикъл. Много притеснена майката отишла до близката дрогерия и купила тест за бременност. Резултата показал, че девойката е бременна.
Псувайки и плачейки майката попитала:
-Коя е тази свиня, която ти причини това? Искам да знам!
Девойката грабнала телефона и се обадила някъде. Половин час по-късно пред къщата спряло Ферари. ...От него слязъл изискан мъж на средна възраст с посивяла коса и безупречен костюм Армани и влязъл в къщата.
Седнал в дневната заедно с момичето и намръщените й родители и казал:
-Добър ден. Вашата дъщеря ме информира за проблема. Аз не мога да се оженя за нея заради семейното и социалното ми положение, но ще поема грижата за нея. Ще платя всички разходи и ще поема издръжката на дъщеря ви за цял живот. Отделно,ако се роди момиче ще й предоставя Ферари, къща на крайбрежието, 2 магазина, къща в града, вила на плажа и 2 милиона долара в банката. Ако се роди момче ще му завещая 2 фабрики и 4 милиона долара в банката. Ако са близнаци те ще получат фабрика и 2 милиона долара в банката - за всеки. Но нямам решение как да постъпя, ако дъщеря ви пометне.
Тук бащата, който до този момент не проронил и дума станал, сложил бащински ръка върху рамото на човека и казал:
-Ще я Ебеш пак.

Omilron
15.06.2012 15:51

На снимката са 16 *smile*

Администраторче дано забогатееш!

Pechenqgata
15.06.2012 15:39

Жасмина Йорданова и Тереза Райкова сякаш са най на офертата

zerocgti
15.06.2012 13:28

Личните фаворити в разбъркан ред - Габриела Герчева, Жасмина Йорданова и Станислава Енчева (: