Дел Боске: Ще играем за победа срещу Хърватия

09:48
Дел Боске: Ще играем за победа срещу Хърватия
Изказвания след мача от втория кръг на група "С" на европейското първенство по футбол Испания - Ирландия, завършил при резултат 4:0 за Испания:

Селекционерът на испанския национален отбор Висенте Дел Боске на въпрос "един мач 2:2 срещу Хърватия автоматически ви класира заедно с Хърватия за сметка на Италия" отговори:

"Мисля, че ирландската публика днес ни даде един пример за честност във футбола. Те не спряха да окуражават своя отбор, независимо че резултатът бе 4:0 за нас. Ние също сме със спортен дух. Очевидно ние ще търсим победата в понеделник /в последния мач в групата срещу Хърватия - бел. на пр./".

За титулярния пост на Фернандо Торес:

"За този мач мислехме, че ще доминираме и ще владеем повече топката, което се потвърди. Ние искахме да използваме бързината на Торес и неговото умение да играе на границата на засадата. И той го направи. Но друг ден решихме да окажем доверие на Сеск и той го оправда. Ние сме щастливи, че имаме такива играчи в отбора".

За победата над Ирландия:

"Мисля, че нашите двама централни защитници много ни помогнаха в този мач. Те бяха много добри във въздуха, а освен това добре започваха нашите атаки. Тази победа ни дава добра доза оптимизъм и самочувствие".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация