Прандели не пожела да коментира гей скандала

11:32
Прандели не пожела да коментира гей скандала
Старши треньорът на Италия Чезаре Прандели не пожела да коментира изказването на Антонио Касано за хомосексуалистите. Футболистът, се извини публично за изказването си, че се надява в националния отбор на Италия да няма хомосексуалисти. Той добави, че думите му са изтълкувани неправилно и той нямал намерение да обижда никого.

"Не искаме да говорим за това. Не сме неучтиви, тъй като винаги сме били готови да коментираме всякакви теми, но ще се върнем към това, когато сме по-спокойни, а не в навечерието на ключов мач. По-добре да се усмихнем и да говорим за двубоя с Хърватия", каза Прандели на пресконференция снощи.

Италия завърши 1:1 с Испания в първия си мач от турнира, а днес излиза срещу Хърватия.

"Хърватите са най-опасният ни съперник, защото са най-непредвидими. Те променят постоянно стила на игра. Понякога през първото полувреме играят по един начин, а след почивката по коренно различен", каза още селекционерът на италианския тим.

Прандели добави, че се колебае само за един пост в тима за мача с Хърватия и отказа да обяви дали ще избира между Марио Балотели и Антонио ди Натале.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
14.06.2012 18:07

Тото Ди Натале и Себастиян Джовинко . Прандели даи Шанс на Себастиян,това мом4е е много подцнено ,трябва да му се даде вазможност и сам сигорен 4е за напред ще е титуляр за Складрата.