"Модрич е може би по-добър от Пирло"

21:25
"Модрич е може би по-добър от Пирло"
Селекционерът на хърватския национален отбор по футбол Славен Билич заяви преди утрешния мач от втория кръг на група "С" на Евро 2012 с Италия, че " Италия е голям отбор".

" Италия е голям отбор, аз изпитвам голямо уважение особено към тяхната средна линия, каза на пресконференция Славен Билич. Те не са толкови силни, колкото Испания, но имат много качества и са много солидни. Пирло е изключителен, той създава много положения, има изключителна техника. Мисля, че той е най-важният играч на Италия. Той е "плеймейкър" като Лука Модрич, това са двама играчи, които правят играта и ако са добри, то и техните отбори играят добре. Модрич е на същото ниво като Пирло и може би по-добър".

На въпрос на журналист, че " Хърватия е черната котка на Италия", Славен Билич отговори: "Вярно е, че ние винаги сме имали много добри резултати с Италия и никога не сме губили. Статистиката е благоприятна за нас, но утре срещу нас ще бъде един друг отбор, който играе различно. На хартия статистиката е предимство, но това не означава нищо, трябва да се покаже на терена. Ние ще се опитаме да продължим позитивната серия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

josephbg
15.06.2012 00:13

с малката разлика, че модрич не е постигнал нищо, а пирло - всичко

Omen
14.06.2012 18:01

Моди4 е Преспективен игрА4,но е НЕлепо,несериозно и по детски да го нареждат до футболисти като Пирло,и др (кака,шави,Де роси,) за плеимеикари-опростявам....

vu4ka
13.06.2012 21:33

По душа може! Пирло е име в европейския футбол не от година - две, а може би повече от десетилетие, несериозно е такова изказване!!!