О'Шей: Срещу Испания ни трябва стена пред вратата

16:07
О'Шей: Срещу Испания ни трябва стена пред вратата
Джон О Шей смята, че отборът на Ейре трябва да играе максимално концентрирано в защита, ако иска да затрудни действащия световен и европейски шампион Испания в мача от група "С" на Евро 2012 в четвъртък.

Островитяните стартираха със загуба с 1:3 от Хърватия на континенталния шампионат, докато защитаващите титлата си иберийци направиха 1:1 срещу Италия.

"И за двата отбора мачът е от изключително значение. Ние знаем, че загубата ни изхвърля от турнира, така че трябва да се борим, за да постигнем позитивен резултат. Испания е изключителен отбор. Сигурно ще ни се наложи да се защитаваме през по-голямата част от времето. Трябва да бъдем максимално събрани и да не даваме никакви пространства на съперника. Трябва да играем като едно цяло, а в защита да изградим "стена" стена пред нашата врата", смята бранителят на Съндърланд.

О'Шей е на мнение, че Испания практикува стил на игра, подобен на Барселона.

"Очевидно в модела на игра на Испания има много аспекти от футбола, които показва Барселона. Това донякъде е разбираемо, тъй като в титулярния състав има доста играчи от този отбор. Освен тях, обаче, Испания разполага и с други опасни играчи в атака", каза още О'Шей.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ziLonG
13.06.2012 16:48

Те да играят , както срещу Италия и 1-2 качествени контри може да стигнат да измъкнат нещо *smile*