Трапатони черпи вдъхновение от Челси

14:38
Трапатони черпи вдъхновение от Челси
Ирландският национален селекционер Джовани Трапатони ще търси вдъхновение и опит от дефанзивния стил на игра на Челси, за да се справи с изключително тежкия мач от европейското първенство по футбол срещу комбинативния и офанзивен тим на Испания.

"Ние знаем, че испанците са изключително технични, но също така знаем, че и Байерн Мюнхен доминираше над Челси във финала на Шампионската лига. Англичаните имаха само един корнер, но спечелиха мача с гол от това положение. Футболът е такъв. Наясно сме със силните страни на Испания", каза Трапатони преди мача между Ейре и Испания от група "С".

Според специалистите, Челси победи последователно Барселона и Байерн Мюнхен с изключително дефанзивна схема. При положение, че Испания играе по схемата на каталунците, най-вероятно Трапатони ще изтегли почти целия си отбор в отбрана на вратата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stenkata
14.06.2012 21:36

и да я каже стратегията тя нама кво да се анализира...

toki_
13.06.2012 17:21

Роби Кийн ще играе в стил Дрогба от едно положение ще бележи *lol*

rekontra
13.06.2012 14:45

Тоя приятел стига си е казвал стратегиите наляво и надясно!

rekontra
13.06.2012 15:03

Невярвам да блъфира.Ако тръгне да се надиграва с отбора на Дел Боске няма да направи абсолютно нищо.Знаем им възможностите на Ирландците.Ще се защитават до дупка и товае.Ще ги дебнат на контри.Тей че се пригответе тази вечер да наблудавате Роби Кийн централен защитник *lol*

demetrio
13.06.2012 14:57

Може би блъфира *joking*