ЦСКА привлича таланти от Реал Мадрид и Ливърпул

10:42
ЦСКА привлича таланти от Реал Мадрид и Ливърпул
Ръководството на шампионите от ЦСКА стартира съвсем нова трансферна политика. Новите собственици на клуба от "Титан" както и треньорите Любо Пенев и Хесус Паредес са се обединили около идеята чужденците, които бъдат привличани, да са до 20-годишна възраст, съобщава "Мерисиан мач".

По-интересното обаче е намерението на "червените" - младите таланти да се вземат от вторите отбори на Реал Мадрид и Ливърпул. Паредес е работил в "Кралския клуб" и има много сериозни контакти на "Бернабеу". Той е личен приятел и с мениджъра на Ливърпул Рафа Бенитес.

Именно на европейския шампион с Испания, който дойде в ЦСКА, се разчита да съдейства при трансферите. Самият Паредес и Любо Пенев вече на няколко пъти са говорили с босовете на "червените" по този въпрос.

В началото на годината "Титан" искаше да започне ударно в ЦСКА като привлече някое световноизвестно име. Сред набелязаните бяха Хенрик Ларсон, Патрик Клуиверт, Бобо Виери и Мориентес. "Армейците" обаче се отказаха от идеята си и сега са поели в съвсем друга посока.

"Не искаме чужденци, които са над 30 години. Имаме идея да привлечем младоци от вторите отбори на европейските грандове и по-конкретно Реал или Ливърпул", казаха от ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

the_pro
06.04.2009 13:30

Тва е наи-големия виц .... Вместо да подобрят и развиват младежките футболни школи те пак се осраха *thumb_up*

Kalinho
06.04.2009 12:23

и кой млад и перспективен играч ще дойде в България. Нали дойде един младежки национал на франция в Литекс и сека какво стана с него в трета дивизия на франция

sevi72
06.04.2009 11:08

Точно така трябва да се работи;млади таланти дори и от чужбина;ЦСКА ШАМПИОН